Családi filmek szombatra

Reméljük, hétvégére marad a jó idő, és a tévézésen kívül a szabadban is ki tudod pihenni az elmúlt hetet!

Barbie és a Három Muskétás

Minimax - szeptember 21., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

"Egy mindenkiért, mindenki egyért!" _ ez a mottója Barbie-nak és barátainak a Barbie és A Három Muskétás című új kalandban. Barbie ezúttal Corinne, a fiatal vidéki lány szerepében tűnik fel, akit szíve Párizsba húz, hogy muskétás váljon belőle. Itt találkozik három olyan leányzóval, akik ugyanezt az álmot dédelgetik magukban. Vajon sikerül a lányoknak az álarcos bálon muskétás jelmezben táncolni, és megmenteni a herceget, anélkül, hogy kitörnék a cipőjük sarkát? Éld át te is a kalandot, amely megmutatja, hogy az álmok bizony tényleg valóra válhatnak!

 

Szindbád - A hét tenger legendája

RTL HÁROM - szeptember 21., 10.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Szindbádot, a legendás kalózt Erisz, a viszály gonosz istennője a Béke Könyvének ellopásával vádolja meg. Ezért embereivel a világ végére kell utaznia, hogy visszaszerezze a Könyvet. Ha kudarcot vall ebben a küldetésben, gyermekkori barátja, Próteusz fogja végrehajtani Szindbád halálbüntetését, miközben Erisz megszerzi a kívánt hatalmat a halandók világában.

 

Tomboló blöki

Film+ - szeptember 21., 10.45h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ika Csu, a császár dörzsölt dorombolója kihasználja a kivégzésére váró Vacakot, a szeretetre méltó labradort, aki mindent kockára téve megy a nagy cicabirodalomba, hogy megtalálja az életét megmentő szamurájt, és tanulhasson tőle. Ika Csu az esélytelen blökit Kakamucho dühös városába küldi abban a biztos tudatban, hogy az ellenséges cicakörnyezetben kudarcot vall, de minimum szétkarmolják, és végre jogi úton megszerezheti magának az egész vidéket. Csakhogy a fura városban Vacak felismeri az iszákos Jimbóban a nagy szamurájt, és a cukiságban verhetetlen Yuki cica segítségével ráveszi az idős kandúrt, hogy képezze ki szamurájnak.

 

Jégkorszak

Moziverzum - szeptember 21., 11.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sid, a nagydumás, kétbalkezes kőkorszaki lajhár lekési a jégkorszak elől melegebb éghajlatra távozó társait. Szerencséjére összefut Manfréddal, a magának való, marcona mammuttal. Ráakaszkodik a biztonságot nyújtó nagydarab állatra, hogy aztán némi viszontagság után együtt találjanak rá egy magára maradt embercsemetére. Manfred és Sid komoly viták után végül elhatározzák, hogy visszaviszik a gyermeket a családjához. Útközben azonban, nem éppen emberbaráti szeretetből, de csatlakozik hozzájuk Diego, a kardfogú tigris is...

 

Egy kupac kufli

Magyar Mozi TV - szeptember 21., 12.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A filmből kiderül, hogyan töltik a kuflik a Bújócskázás Világnapját, minek öltöznek, ha nyáron szilveszteri jelmezbálba hívják őket, mit tesznek, ha az árvíz kiönti őket az otthonukból, sőt az is, hogy mi történik, amikor apró házi kedvencük váratlanul hatalmasra nő. És persze még sok-sok minden, hiszen a kuflikkal csupa meglepetés és furcsaság az élet!

 

Pulykaland

Minimax - szeptember 21., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy családi farm pulykái csendes, kukoricával teli életet élnek. Csak az ebédidőre és a napozásra van gondjuk a Gazda mellett, akiről meggyőződésük, hogy egy nap eljuttatja őket a Pulyka Mennyországba. Ott van viszont Reggie, a kiváló elméjű pulyka, aki a Gazda kritizálása és a földi pulykaélet iránti csekély érdeklődése miatt száműzötté válik. Reggie élete örökre megváltozik, amikor az Amerikai Egyesült Államok elnöke váratlanul meglátogatja a farmot és Felmentett Pulykává avatja. Ezzel pedig előkelő élet jár a Dávid-táborban, igény szerint tévével és sajtos pizzával. Reggie felmentettként megtalálja saját Pulyka Paradicsomát _ a helyet, ahol övé a hatalom. Egészen addig, amíg megjelenik Jake, a Pulyka Felszabadítási Front hajthatatlan alapítója és egyetlen tagja.

 

Madagaszkár 3.

TV2 - szeptember 21., 13.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló, és Melman, a zsiráf még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba, és persze Julien király és a pingvinek sem maradnak ki a kalandokból. Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt, és újabb barátokat szereznek. Közben Dubois kapitány többször keresztezi útjukat…

 

Borsószem hercegkisasszony

m2 / Petőfi TV - szeptember 21., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy csodaszép hercegkisasszony érkezik a királyságba, hogy az ifjú trónörököshöz menjen feleségül. A makacs lány azonban megszökik a találkozás elől, és beleszeret egy ifjú asztalosba, aki nem más, mint a herceg álruhában… Andersen kedvelt meséje nyomán.

 

Latte és a titokzatos varázskő

Paramount Network - szeptember 21., 17.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az erdőben, ahol Latte, a sünlány él, az állatok nagy veszélybe kerülnek, amikor egy nap az utolsó tó is kiszárad. Latte és mókusbarátja elhatározza, hogy visszaszerzi a tó vizét, amihez el kell csenniük a mágikus varázskövet a Medve királytól.

 

Picúr és az elvarázsolt korallzátony legendája

m2 / Petőfi TV - szeptember 21., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az élénk zátonyhal, Shorty, okos nővére, Indigo és barátjuk Jake, egy merész fűrészhal, egy nyüzsgő és színes korallzátonyon élnek. Egy napon a semmiből egy hatalmas vonóháló pusztítja el zátonyukat. Három hősünk csak nagy szerencsével éli túl ezt a kataklizmát. Kénytelenek elhagyni elpusztult élőhelyüket, és egy új biztonságos otthont keresni.

 

Norm, az északi 3. – A királyi kincskeresés

TV2 Kids - szeptember 21., 18.35h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Míg a királyság buzgón készül Norm nagyapjának esküvőjére, valami baljós dolog készülődik a Ködhegység árnyékában: Norm itt fut össze a Jin névre hallgató archeológussal, akitől megtudja, hogy annak egykori partnere, Dexter ellopott egy nagyon értékes kínai műkincset. A lemmingek lelkes csapatával kiegészülve, Norm útnak indul, hogy visszajuttassa oda a kegytárgyat, ahová az való. De vajon Észak Királya képes lesz úgy pontot tenni az ügy végére, hogy még időben visszaérjen nagyapja esküvőjére?