Családi filmek vasárnapra

Ma is népes összejövetel lesz a televízióban, Barbie mellett találkozhattok Fehérlófiával, SpongyaBobbal, Bébi úrral, és mindenképp meg kell említsük a Minyonokat is!

Fehérlófia

Magyar Mozi TV - március 17., 7.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A legismertebb magyar népmesének és a Távol-Kelettől Ausztriáig elterjedt változatainak nyomán készült a film. A fehér kanca megellik, fia születik. Mesét mond neki egy királyi párról, annak három fiáról, feleségeikről: Aranyhajúról, Ezüsthajúról és Rézhajúról. Az asszonyok kíváncsisága miatt három alvilági sárkány elpusztítja váraikat meg a férfiakat és a királykisasszonyokat földalatti birodalmába hurcolja. A mese hallatán a fehér ló fia szent esküvéssel fogadja meg, hogy elbánik a gonoszokkal.

 

Barbie: Sellővarázs

Minimax - március 17., 8.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Barbie "Brooklyn" Roberts, Barbie "Malibu" Roberts és testvérei, Skipper, Stacie, és Chelsea káprázatos vízalatti kalandja során sellőkké változnak, hogy megmentsék Pacifica világát. Megtanulják hogyan találják meg belső erejüket és megtapasztalják hogyan lehet egyensúlyt teremteni a tenger feletti és a víz alatti világ között.

 

Minimax - március 17., 9.10h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Ebben a musicalben fantasztikus dalokkal és új barátokkal vár Barbie. Barbie és barátai Floravia országába utaznak, hogy találkozzanak Amelia hercegnővel, aki nagyon hasonlít Barbie-ra. Amelia hercegnő ideges a királynővé válás miatt, ezért az az ötlete támad, hogy szerepet cserél Barbie-val, aki ezáltal megtapasztalhatja milyen is a modern hercegnők élete. Titkuk azonban csak addig van biztonságban, amíg egy rivális herceg rá nem jön az igazságra.

 

Film+ - március 17., 10.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hétéves Tim élete gyökeresen megváltozik, amikor a család új jövevénye taxin fut be, öltönyt hord pelenka helyett és kezében nem csörgőt, hanem diplomatatáskát cipel. A gagyogó kisöcsi pillanatok alatt elhódítja a szülők figyelmét, ezért Timnek azonnal lépnie kell. A szeretetért vívott háborúban Tim egy őrületes összeesküvés nyomaira bukkan, melynek középpontjában ez a felvágós kis bébimenedzser áll. Csakhogy a testvéreknek hamarosan össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szülőket és gyerekeket fenyegető végzetes konspirációt.

 

RTL HÁROM - március 17., 11.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Stuartnak csupán egyetlen dolog hiányzik az életéből: egy (méretben is) hozzá illő társ. Szerencséje van. Amikor épp tűzpiros sportkocsijával száguld hazafelé a suliból, egyszer csak bepottyan mellé egy kicsit zilált, ám roppant kedves madárka, Margalo, aki Falcon, a sólyom elől menekül. És mivel a leány apróbb sebesüléseket is szerzett, Little-ék szárnyuk alá veszik az apró menekültet. A hős Stuart természetesen ebből is kiveszi a részét, Hómancs, a macska viszont már kevésbé. Csakhogy Margalo egy nap eltűnik. Az összetört szívű Stuart és Hómancs azonban utána erednek...

 

Minimax - március 17., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy kisfiú úgy akarja bebizonyítani a pajtásának a Mikulás létezését, hogy csapdába ejti őt. Eközben a Mikulás egyik ősi ellensége is felébred hosszú szendergéséből, és hasonló gaztettet tervez ellene.

 

Gru

Moziverzum - március 17., 13.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nem illik az idilli kertvárosi képbe a fekete ház a kiszáradt kertjével. Hátha még a környéken lakók sejtenék, hogy titkos búvóhely lapul alatta. Itt él és dolgozik ugyanis a velejéig gonosz Gru, aki zsugor- és fagyasztósugara, valamint különféle légi és szárazföldi harceszközei révén mindenkit elsöpör az útjából, aki keresztezi terveit. Gru legújabb terve pedig az, hogy ellopja a Holdat. Úgy tűnik, nincs senki, aki képes lenne megakadályozni ebben. Senki, hacsak a három árva kislány nem. Margo, Edith és Agnes ugyanis talán még Gru szívét is meglágyítja...

 

m2 / Petőfi TV - március 17., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Klara királynő uralkodik a 12 hónap felett, akinek feladata minden hónapban beállítani az éves órát a hónapok áthelyezéséhez. Az elmúlt hetekben a királynő egyre gyengébbé válik, és mágikus ereje fogy. A hónapok nagyon félnek: vajon a Fagyos Herceg, akinek sötét ereje csak a szökőévben kap erőre, próbálja meg elpusztítani a királynőt, és így megakadályozni az év folytatását? Gyors intézkedésre van szükség, mert február 29. van, és a királynőnek pontosan 18 órára kell beállítania a márciusi éves órát. Ha ez nem sikerül neki, akkor az örökké sötét, jeges és barátságtalan február marad. Március talál egy ellenszert az Öröklét könyvében, de embernek kell megfejtenie a titkos receptet. Két kiválasztottjuk Luise és Valentin elindulnak beszerezni a hozzávalókat, de hátráltatóik is lesznek, akik minden lehetséges akadályt eléjük gördítenek.

 

TV2 Kids - március 17., 18.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Izzie, a tenger mélyén élő vidám hal elképesztő kalandokba keveredik, melyek során számos veszéllyel kell szembenéznie, hogy útja végén rátaláljon valódi önmagára.

 

Viasat Film - március 17., 19.10h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kellemes, nyugodt az élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Valóságos Paradicsom, amit SpongyaBob Kockanadrág az otthonának nevez. Ám minden megváltozik, amikor lába kél Neptunusz király koronájának, és kiderül, hogy a gaz Plankton diktátori terveket dédelget. SpongyaBob és legjobb barátja, a kelekótya Patrick elindul, hogy felkutassák a koronát, és keresztülhúzzák Plankton számítását. A kalandokkal teli úton új világokat fedeznek fel, veszedelmes szörnyetegekkel találkoznak.

 

Gru 3.

Moziverzum - március 17., 19.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt _ az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.