Dominaszerkós rendőrlánnyal és Lady Gaga-imitátorral támad Tv2

A Star Academynek és a Sztárban sztárnak mindjárt vége, az RTL X-faktorában még 11 énekes küzd a milliókért. Átaludta a hétvégét? Összefoglaljuk, mi minden történt ezalatt a tévében!

Könnyen lehet, hogy elbúcsúzhat a Való Világtól a „Youtube-sztár Tiv Tivy, akit a szélesebb közönség VV Tivy-ként ismerhetett meg az RTL2 reality show-jában. A fura srác összesen 6 jelet kapott, vagyis őt küldik párbajozni a villalakók.

Tivy saját bevallása szerint is nehezen viseli a bezártságot, folyamatosan a többiek agyára meg, még az állítólagos barátai is legszívesebben hátba vágnák egy bárszékkel.

Már csak négyen maradtak a Star Academyben

 A Tv2 óriási összegből összegründolt, rekordalacsony nézettséget produkáló, tehetségkutatóba oltott reality show hamarosan véget ér. A szombati adásban ugyanis csak Pádár Alexandra, Szőcs Renáta, Hegyi Dávid és Kertész Iván került be a most hétvégén megrendezésre kerülő döntőbe, ahol kiderül, ki nyeri meg az egy éven át havi 2 millió forintos sztárgázsit, valamint a saját stúdióalbumot.

A rendőrökre támadó körúti robbantó esete után viszont szerintem nem volt túl szerencsés az egyik legnagyobb esélyes, Alexa dalválasztása. Rendőrjelmezes háttértáncosokkal, gumibotot lóbálva énekelte ugyanis Zalatnay Cini Nem vagyok én apáca című slágerét, ami ugye így kezdődik: „Hogyha én a körúton megyek...”.

Az X-Faktorban is hullanak a sztárjelöltek

Az RTL zenei tehetségkutatójából, az X-Faktorból is kiszórták az összes kutyaütőt és ripacsot, a döntőkbe már csak 11 sztárjelölt kerülhetett be. Egy héttel ezelőtt a verekedésbe keveredő Petics Kristófot rúgta ki az RTL, a szombati élő adásban Balogh Eszternek és a Jaggersnek kellett búcsúznia az X-Faktortól, így már egyiknek sincs esélye a 27 millió forintos főnyereményére.

Ahogy az a fenti videóban is látszik, a '80-as évek dauerolt frizurái előtt tisztelgő Tóth Gabi eléggé kikészült a döntéstől.

Jövő héten vége a Sztárban sztárnak

Vasárnapeste újabb fordulójához érkezett a hetente más énekes bőrébe bújó énekesek bulimaratonja, ahol most már csak Nagy Adri, Muri Enikő, Kocsis Tibor és Veréb Tamás van versenyben. A nagy esélyes egyébként Veréb Tamás, aki a mostani adásban elég sok részpontot szerzett a jövő heti végső döntőhöz:

A hétvége hímsovinisztája nálam amúgy Hajós lett, aki hiányolta a leszbicsókot Nagy Adri és Nika Lady Gaga-Beyoncé-duettjéből.