Ezeket a filmeket ajánljuk szombatra

Nem baj, ha nincs strandidő, lesznek jó filmek napközben!

Spangol - Magamat sem értem - Filmcafe, augusztus 7. szombat, 8.20h

John Clasky (Adam Sandler) bármit megtenne a családjáért. Jól menő főszakácsi állásának köszönhetően el is halmozza őket mindenféle földi jóval, többek között egy nyári lakkal Malibun, amihez természetesen egy lélegzetelállító házvezetőnő is jár. Csakhogy az új alkalmazott, a Mexikóból emigrált Flor (Paz Vega) egy mukkot se tud angolul, a Clansky család pedig a spanyollal áll hadilábon. Flor és lánya egy szebb élet reményében jött Amerikába, ám a látszat ellenére az élet Clanskyéknál sem fenékig tejfel. Flor elhatározza, hogy leküzdi a nyelvi nehézségeket és latin temperamentumát kihasználva ráncba szedi a zűrös famíliát: megtanítja nekik, hogy az ember életében a család a legfontosabb dolog.

 

Meglógtam a Ferrarival - Paramount Network, augusztus 7. szombat, 10.45h

Ferris Bueller elbűvölő és intelligens fiú, aki azonban szeret merész dolgokat elkövetni. Egy szép tavaszi napon például úgy dönt, hogy az iskola helyett inkább bemegy a városba egy kicsit szórakozni. Mivel azonban igazán jól csak barátnője Sloan és legjobb barátja, Cameron társaságában érzi magát, így őket is magával viszi azon a piros Ferrarin, aminek kulcsát Cameron apjától emelte el.

 

Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap - Filmcafe, augusztus 7. szombat, 10.55h

Kirk Jones legújabb vígjátéka egy kacagtató és szívmelengető történet öt párról, akiknek sorsa egybefonódik, mikor kénytelenek szembenézni a terhesség kihívásaival és küzdelmeivel. A tévés fitness guru, Jules (Cameron Diaz) és a táncos show sztár, Evan (Matthew Morrison) maxigázon pörgő celebélete egy csapásra felfordul, mikor váratlanul szülői örömök elé néznek. A bébimániás író és ügyvéd, Wendy (Elizabeth Banks) kénytelen megtapasztalni saját testén azt, amiről eddig csak írt és beszélt, mikor a várandósság hormonjai kezdik egyre jobban megőrjíteni; eközben pedig Wendy férje, Gary (Ben Falcone) saját apjával kénytelen rivalizálni, aki sokkal fiatalabb feleségével, Skylerrel (Brooklyn Decker) vár ikreket. A fotográfus Holly (Jennifer Lopez) szeretné körbeutazni a világot, hogy adoptáljon egy gyermeket, ám a férje, Alex nem teljesen biztos a dolgában, így pánikhangulatát lecsillapítandó, beáll egy "fickós" segítő csoportba, melyben az újdonsült apák osztják meg egymással kételyeiket. A rivális szakácsok, Rosie (Anna Kendrick) és Marco (Chace Crawford) számukra is meglepő összemelegedése pedig váratlan következményt von maga után: mi a teendő, ha az első randiból rögtön első gyerek is lesz?

 

James Bond: Aranyszem - Moziverzum, augusztus 7. szombat, 11.30h

Lehet, hogy James Bond-ot eddig szinte csupa zöldfülűvel hozta össze a sors, ám mostani ellenfelét tényleg kemény fából faragták. Ez a mindenre elszánt bandita az orosz alvilággal is összeszűri a levet, csak hogy megkaparinthasson egy hétpecsétes titokként kezelt katonai helikoptert, majd megszerezze a legféltettebb és legveszélyesebb szovjet űrfegyvert is, az Aranyszemet. Ilyen arzenállal akár az egész nyugati civilizációt le lehetne söpörni a föld színéről. És a 007-es ügynök éppen ezt akarja megakadályozni...

 

Zorro - AMC, augusztus 7. szombat, 12.25h

A gazdag ültetvényes fia sok évig külföldön tartózkodott. Amikor visszatér hazájába, döbbenten látja, hogy mennyire eluralkodott az erőszak és az igazságtalanság a hajdan oly békés országban. És ezt sajnos legnagyobb döbbenetére saját bőrén is tapasztalnia kell. Legjobb barátja, a Kormányzó gyilkosság áldozata lesz, s ez csak egy a háttérben munkálkodó, láthatatlan gonosz rettenetes tettei között. Barátja utolsó kívánságának megfelelően átveszi a Kormányzói széket. Haldokló társának azonban azt is megfogadja, hogy saját nevében nem áll bosszút barátjáért. Ezért dönt úgy, hogy valódi énjét tehetetlennek és ügyetlennek kiadva, Zorro álnéven egy éjfekete paripán élesre fent karddal rendet tesz országában. Hamarosan rá kell ébrednie, hogy egy nagyhatalmú és velejéig romlott emberrel áll szemben, akit nem is olyan egyszerű megállítani.

 

Carla új élete - RTL Klub, augusztus 7. szombat, 12.45h

Ebben a szívet melengető, keserédes romantikus vígjátékban Carla Tate, a szellemileg kissé visszamaradott 24 éves lány, miután éveket töltött egy bentlakásos magániskolában (ahol hozzá hasonló, problémás gyerekeket oktatnak), sikeresen igyekszik túllépni saját korlátain _ csupán anyja, Elizabeth túlzó oltalma alól nehéz szabadulnia.Az iskola elvégzése után Carla álmokkal és vágyakkal telve tér vissza otthonába, ám Elizabeth kétségbeesve szemléli lánya önmegvalósítási törekvéseit. Amikor Carla életében először szerelmes lesz, szembeszáll anyja aggodalmával, mert be akarja bizonyítani, hogy _ minden látszat ellenére _ képes felnőtté válni, és érett a szerelemre.Carla ás barátja, Danny együtt indulnak el az önfelfedezés rögös útján, hogy választ keressenek az élet súlyos kérdéseire, és megbirkózzanak a hétköznapi élet kihívásaival, ami olykor rendkívüli próbatétel elé állítja őket.

 

Átkozott boszorkák - RTLII, augusztus 7. szombat, 12.50h

Sally és Gillian, a két testvér mindig tudta, hogy nem olyan, mint a többi gyerek. Szüleik halála után különc nagynénjeik nevelték őket, és a háztartásuk egy cseppet sem volt hétköznapi, már kiskoruktól gyakorolták a családjukban generációról generációra öröklődő varázslást. Egy apró gond van csak a csodálatos örökséggel: egy átok, miszerint az a férfi, aki a család egyik nőtagjába beleszeret, idő előtt meghal. Sally (Sandra Bullock) igazi szerelemre vágyik, és megpróbál távol maradni a varázsló praktikáktól, míg Gillian (Nicole Kidman) bolondos és csapodár módon élvezi hatalmát a férfiak fölött. Amikor azonban Gillian találkozik Jimmy-vel, egyre különösebb dolgok történnek.

 

Az igazi csoda - TV2, augusztus 7. szombat, 13.50h

Egy új közösségbe bekerülni mindenkinek nagy kihívás _ de van, akinek még annál is nagyobb. Auggie Pullman jó fej, okos, kedves és már ötödikes, mégis most kezdi csak az iskolát. A kisfiú ugyanis arcdeformitással született, és eddig édesanyjával tanult otthon. Auggie nem hétköznapi arca alaposan felkavarja az iskolában a kedélyeket. Auggie azonban épp olyan hétköznapi dolgokra vágyik, mint a többi gyerek, és legfőképpen: barátokra. A kisfiú mindent megtesz, hogy elfogadják, de a beilleszkedés nem megy zökkenőmentesen. A szeretetnek és a kedvességnek azonban, mint tudjuk, mágneses ereje van...

 

Top Gun - Prime, augusztus 7. szombat, 14h

Mitchell hadnagy (Tom Cruise), becenevén "Maverick" remek vadászpilóta, de ez neki nem elég: ő a legjobbak között is a legjobb akar lenni. Sikerül is bekerülnie az USA haditengerészetének elitképőjébe, a híres "Top Gun"-ba, s ettől az élete gyökeresen megváltozik. Ha sikerül lehiggadnia, és kerülnie a lélegzetelállító légimutatványok közepette a felesleges hősködést, valóra válthatja minden álmát. Azt is, ami a dermesztően szép Charlotte-tal kapcsolatos (Kelly McGillis), aki matekra oktatja a pilótákat, de civilként beavatja Mavericket a tananyagon túlmenő titkokba is.

 

Fura farm - AMC, augusztus 7. szombat, 14.50h

Amikor Andy (Chevy Chase) és Elizabeth (Madolyn Smith-Osborne) farmot vesz Vermontban, nem is sejtik, hogy milyen problémák várnak rájuk. Andy, a sportriporter elvonul, hogy végre a vidéki idillben megírhassa élete főművét, a nagyregényt. Ám az olyannyira vágyott béke és nyugalom nem köszönt be, ott a távoli Vermontban az első pillanattól kezdve csupa izgalom és aggódás az életük. Eltéved a holmijukat szállító teherautó, egy hullára bukkannak a kertben, a település lakói nyugtalanítóan viselkednek, ráadásul Andy regénye sem alakul úgy, ahogy kellene.

 

Válótársak - Filmcafe, augusztus 7. szombat, 15.10h

Audrey Woods (Julianne Moore) és Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) egymással szöges ellentétben álló két felfogás szerint végzi ügyvédi munkáját. Legyenek bár eltérőek a módszerek, vesztett pere még egyiküknek sem volt. Itt van hát az ideje, hogy végre összemérjék az erejüket és az eszüket! Erre kiváló alkalmat szolgáltat, amikor egy híres rocksztár-divattervező-házaspár perében az egymással szembenálló feleket épp nekik kell védeniük. A tét nagy: a két híres ügyfél ugyanarra az írországi kastélyra vetett szemet. Audrey és Daniel azonnal Írországba utaznak, hogy külön-külön beszerezzék a számukra kedvező tanúvallomásokat.

 

10 dolog, amit utálok benned - RTL Klub, augusztus 7. szombat, 15.45h

Biancát hiába hívják randira a környék legmenőbb srácai. Nem mintha túlságosan tartózkodó lenne, de morc apja a fejébe vette, hogy míg Bianca nővére, Kat otthon ül, húgának is tilos a bulizás. Kat azonban kiállhatatlan, goromba pokróc, nincs senki, aki ki merne kezdeni vele. Amíg színre nem lép egy srác, aki jobban akarja Biancát a többieknél. A csöppet sem szent cél érdekében felbéreli Patrick Veronát, ezt a rejtélyes múltú, rettenthetetlennek látszó fiatalembert, hogy csábítsa el a mogorva Katet. A terv nem egyszerű, de végrehajtása sokkal bonyolultabb. Újabb szerelmes ifjoncok kerülnek elő, a párok kicsit átrendeződnek, senki nem ért semmit és végül hátha mindenki rátalál arra, akit megérdemel.

 

Kémek a szomszédban - Prime, augusztus 7. szombat, 16.20h

Új szomszédok költöznek Gaffney-ék mellé a külvárosban. Tim könyveket ír, és üvegszobrokat készít, míg Natalie média-tanácsadó, gasztro-blogger és a Sri Lanka-i árvák megmentője. Hamarosan összebarátkoznak velük, nem sejtve, hogy a szomszédok nemzetközi kémek...

 

Halálos terápia - Filmcafe, augusztus 7. szombat, 16.55h

Titokzatos halálesetek követik egymást egy New York-i kórházban, s különös módon az elhunytak mind szerencsétlen hajléktalanok. Az események felkeltik egy fiatal orvos figyelmét, aki minél többet tud meg az elhalálozások hátteréről, annál inkább kezd kételkedni neves, köztiszteletben álló professzorában. A nyughatatlan fiatal doktor egy olyan programra bukkan, melynek feltárása orvosi hitelét, jövendő pályáját, végül pedig közvetlenül az életét fenyegeti.

 

Palira vettem a papát - Film Mánia, augusztus 7. szombat, 18.55h

Timmynek pár napot az édesapjával, Ray-jel kell töltenie. Az apuka azonban nem ér rá vele foglalkozni, mert éppen élete nagy rablásán dolgozik. Timmy unalmában elrabolja a papa legújabb zsákmányát, és azok visszaszolgáltatását feltételekhez köti. Ray tehát kénytelen a gyermek számos kívánságát teljesíteni, úgymint fagyizni, óriáskerekezni. Eközben a rendőrség a nyomában jár.