Ezeket a filmeket nézd kedden a tévében!

Ha csak egy laza tévézésre vágysz este, ezeket a filmeket ajánljuk.

Űrdongó - Mozi+, március 16. kedd, 18.40h

1987-ben Űrdongó menekülni kényszerül a Cybertronról, és egy kaliforniai tengerparti kisváros roncstelepén rejtőzik el. Charlie (Hailee Steinfeld) éppen 18 éves lesz, és keresi a helyét a világban. Ő talál rá az ütött-kopott, lerobbant Űrdongóra. Amikor Charlie életre kelti, hamar ráébred, hogy ez az autó nem csak egy közönséges Volkswagen Bogár...

 

A kislány - Filmbox, március 16. kedd, 19.20h

1981 nyara. Egy 9 éves kislányt szülei nénikéje felügyeletére bíznak, hogy egy segélyszervezethez csatlakozva Afrikába utazhassanak. Nénikéje aztán szintén lelép "néhány napra", és a kislány egyedül marad. Senkinek sem szól arról, hogy egyedül van, és miközben telik-múlik a nyár, egyre többet tud meg a felnőttek világáról, annak minden abszurditásáról és gondatlanságáról, végül ő lesz az, aki a legérettebb döntéseket hozza.

 

Éjszakai hajsza - Viasat3, március 16. kedd, 21h

Egy hivatásos bérgyilkos (Liam Neeson), aki már azt fontolgatta, hogy visszavonul a szakmájától, kénytelen újra akcióba lendülni. És ez a bevetés keményebb és veszélyesebb lesz, mint eddig bármelyik munkája _ pedig nem is fizet érte senki. Most saját maga a megbízója. A célpontja nem más, mint egykori főnöke, a kegyetlen bandavezér, akinek azért kell meghalnia, hogy a bérgyilkos rég látott fia élhessen. És a profi hosszú idő után úgy érzi: most az érzelmeire kell hallgatnia. Még ha az az életébe kerül is.

 

Only You - Csak veled - Filmcafe, március 16. kedd, 21h

Az ember egész életében várja az Igazit. Van, akinek sikerül megtalálnia, van akinek soha. Faith Corvatch (Marisa Tomei) abban a szerencsés helyzetben van, hogy gyermekkorában egy kirakósjáték során legalább a nevét megtudhatta annak a férfinak, akit a sors mellérendelt. Később egy jósnő is megerősíti a nevet: Damon Bradley (Billy Zane). Amikor sok év után Faith meghallja ezt a nevet a telefonban, nem zavarja, hogy épp az esküvőjére készülődik: úgy ahogy van, menyasszonyi ruhában elindul, hogy megtalálja az Igazit.

 

A randiguru - AXN, március 16. kedd, 21h

Albert (Kevin James), a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba (Amber Valletta). Albert trenírozása közben azonban Hitch is emberére talál a bámulatos és ambiciózus Sara Melas (Eva Mendes) személyében, aki _ mivel egy pletykarovatnak dolgozik _ állandóan Allegra nyomában van. Hitch, az agglegények utolsó mohikánja hamarosan azt veszi észre, hogy őrülten belehabarodott Sarába, a riporterbe, akinek élete nagy fogása _ lapjának pedig óriási szenzációja _ lenne, ha le tudná leplezni Manhattan leghíresebb randidoktorát.

 

A Védelmező - Moziverzum, március 16. kedd, 21.25h

Robert McCall maga mögött hagyva a rejtélyes múltját, gondtalanul élvezi az új, békés életét. Az egykori kommandós megrendezte a halálát, hogy visszavonulhasson. Találkozik azonban Teri-vel, a fiatal lánnyal, akit erőszakos orosz gengszterek terrorizálnak. McCall nem tudja tétlenül nézni mindezt, és újra aktivizálja magát, hogy segítsen neki. A különleges képességeit a rászorultak szolgálatába állítja, és a törvény helyett igazságot szolgáltat számukra. Ha nincs kihez fordulni, McCall, a Védelmező segít...