Fájdalmas bukta a Szerencsekerékben

Nem sikerült a végjáték a Szerencsekerék döntősének.

A csütörtöki Szerencsekerékben a végjátékra, illetve a főnyereményre Timinek volt esélye. Nem gyűjtött hatalmas összeget a játék során, de azért a több mint egymillió forint is bárkinek jól jönne. Mint kiderült, a játékosnak nem ez volt az első nagy pechje életében: korábban majdnem volt egy öttalálatos szelvénye a lottón, amivel több mint egymilliárd forintot nyert volna, ha a lottózó nem pont az orra előtt zár be. Viszont ő nem ment tovább, és nem keresett egy még nyitva tartó lottózót, ahol feladhatta volna a már kitöltött szelvényét, amin a számokat egy éjszaka megálmodta. "Annak rendje és módja szerint" aznap este ki is húzták az öt számot, amivel elnyerte volna a főnyereményt. Timi elmondása szerint először sírt, majd nevetett, majd sírva nevetett, de a végén elengedte az egészet.  

A végjátékra tehát Timi jutott be, akinek egy kilenc betűs feladványt kellett volna megfejtenie, amiből végül öt betűt fedtek fel. A játékosnak végül nem sikerült kitalálnia a lóverseny szót időn belül. A vereség azért is volt különösen fájó Timinek, mert ő maga is lovagol, vagyis a feladvány különösen testhezálló volt számára. 

 

Húsz másodperc alatt teljesen rossz irányban találgatott, majd a huszadik másodperc után "megvilágosodott", és időn túl ki is mondta a megfejtést. A végén még az is kiderült, hogy a borítékban hárommillió forint lapult, vagyis összesen több mint négymillió forintot bukott.