„Ha a műsor után bárki bárkire haragszik, az kretén!” – egyre izgalmasabb Az Árulók

A valóságshow-hősből lett műsorvezető, Nádai Anikó még csak tanulgatja a konspirálást, le is döbbent Törőcsik Dani hideg profizmusán az RTL népszerű gyilkosos realityjében.

Fináléjához közeledik az RTL csatorna meglepően jól fogadott új napi reality show-ja, az Árpa Attila-vezette Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban. Mint ismeretes ebben a játékban, ami lényegében „a kacsintós gyilkos felturbózott változata”, eredetileg Nagy Zsolt, Görög Zita és Krajnyák Luca lettek kiválasztva a gyilkos szerepére, csakhogy az események végül úgy alakultak, hogy már egyikük sincs benne a műsorban.

5 tanulság az RTL új krimirealityje, Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban kapcsán

Az RTL egy holland műsort magyarított, amikor elkészítette Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban saját verzióját, ami meglepően nézhetőre sikerült, mi pedig levontunk néhány tanulságot a gyilkosos-nyomozós széria kapcsán.

Tovább

 

Mivel azonban egy gyilkosos játék nem maradhat gyilkos nélkül, a konspirátorok közé már korábban bekerült Törőcsik Dani megzsarolta az RTL ismert műsorvezetőjét, az egykori valóságshow-hős Nádai Anikót, hogy legyen az új társa. Az újdonsült gyilkos nagyon izgult, amikor leült a reggelizőasztalhoz, a társa viszont segített rajta: tanácsokat adott neki, hogy mire kell figyelnie annak érdekében, hogy ne tűnjön fel semmilyen változás a többieknek. Anikónak így is nagyon nehéz volt a folytonos hazudozás és mellébeszélés: 

Nagyon nagyon sokszor megfordult a fejemben, hogy én ezt nem vállalom, nem akarom!

 

 

Nádai Anikó ledöbbent Törőcsik Dani gyilkos profizmusán, mivel eddig szinte mindenkit kivétel nélkül megviselt, ha konspirálnia kellett a többiek ellenében ebben a játékban, hiszen az itt egymás ellen áskálódó celebek a való életben gyakran jó barátok. Törőcsik azonban magabiztosan kimondta „tanítványának” a játék tételmondatát, mely szerint el kell tudni fejben választani a műsorbéli viszonyokat és a kinti életet:

Ha a műsor után bárki bárkire haragszik, az kretén!

 

Nem kezeli azonban mindenki olyan hűvös profizmussal a dolgokat a kastélyban, mint Törőcsik Dani és Nádai Anikó...

Nyáry Luca például saját bevallása szerint mentális mélypontra került, és pont Nádainak panaszolta el pityeregve, hogy mennyire nyomorultul érzi magát!

 

Ez a játék persze nemcsak arról szól, hogy ismert emberek csuklyás köpönyegekbe burkolózva titokzatoskodnak egy fényűző palotában.

A jákosoknak most horrorfilmekbe illő, lepukkant pajtában kellett ülniük a töksötétben, miközben maszkos alakok ijesztgették őket sutyorgásokkal és lánccsörgetéssel...

Itt egyébként az volt a feladat, hogy a hírességeknek rá kellett érezniük az idő múlására, miközben a rémalak folyamatosan próbálta őket kizökkenteni mindenféle hangokkal és tárgyakkal a koncentrációból. Végül itt is győzedelmeskedett Törőcsik Dani hideg profizmusa, és jutalmul az ő párosa léphetett be a fegyvertárba.

(via RTL.hu)