Házasság első látásra: eleganciáról oktatta urát a rágózó ara – majd lenyalta kést

Bogi a romantikus vacsora közben kezdte illemre tanítani újdonsült férjét, majd keményen átment bunkóba.

Miután Bogi csokor helyett elhajította a rágót az esküvőjén, és hozzáment Gerihez, a pár Ibizán tölti a nászutat a TV2 új műsorában. Bogi arra panaszkodik, hogy az ő zárkózottságának ez sok (akkor miért jelentkezett egy olyan műsorba, amiben ország-világ követi nyomon újdonsült házasságát? - tesszük fel a kérdését naivan), és lenézően konstatálja, hogy férje nem az a „humuszos csávó”.

Forrás: TV2

 

„Szeretem az egyszerű, jó kajákat” – mondja Geri, ám

Bogi szerint a csirke egy lehangoló étel.

De nem is ez a legnagyobb baja: megkéri férjét, hogy vegye le a kezét az asztalról, majd megjegyzi: „nem elegáns”, hiszen „olyan szép helyen vagyunk, bazdmeg!”. Ez még talán oké is, tényleg nem elegáns ha valaki félig szinte ráfekszik az asztalra, miközben „lehangoló” kajákat eszik. De figyelj, most jön a csavar:

Bogi ezután telibe lenyalja a humuszos kést, ami – nem vagyok egy etikett tanár, de – még szerintem sem elegáns.

Gerinek ez nem tűnt fel, neki csak rosszul esett, hogy nem teheti fel a kezét az asztalra, hiszen „nem a lábát tette fel”, de a szemfüles redditezők kiszúrták a késnyalós pillanatot, amit a lenti videóban, 1:45-nél te megcsodálhatsz.

De nem csak az asztalnál kapja az ívet Geri, séta közben is kiosztja a felsége, ugyanis Bogi megkéri, hogy egy kicsit maradjon csendben, hogy gyönyörködhessen az ibizai tájban. Geri azonban elkezd videót készíteni, amit még kommentál is – na ezt nem kellett volna! Ezután leülnek a sziklaszirtre, és

Bogi úgy kiosztja férjecskéjét, hogy miért nem érdeklődik az ő dolgai (elsősorban az írásai) iránt, hogy Geri csak hebeg-habog.

„Csak azért sem fogok sírni!” - zárta le a vitát Bogi. Geri pedig így összegezte:

„Ez a beszélgetés kellett, viszont még mindig nem értünk el oda, ahova el kéne, hogy jussunk. Kell neki idő, szerintem, és én türelmes vagyok.”

 

(via TV2)