Henry Cavill izgalmas kulisszatitkot árult el a Vaják fürdőzős jelenetéről!

A kádban ázás már az eredeti Andrzej Sapkowski-regényben és a Witcher videojátékban is benne volt – csak nem így.

Annyira népszerűnek bizonyult a Netflix Vaják sorozata, hogy a főszereplő morózus szörnyvadászt, Ríviai Geraltot alakító Henry Cavill tavaly december óta folyamatosan adja az interjúkat. A BBC Radio One-nak például arról mesélt a sztár, mennyire fontosnak tartotta, hogy az eredeti Andrzej Sapkowski-regényben és a Witcher videojátékban is bemutatott fürdőzés benne legyen a sorozatban is. Ez volt ugyanis a videojáték ikonikus jelenete, ami annyira híres, hogy még gumikacsás szobor is készült belőle!

Szóval Cavill, aki ismeri a könyveket és a videojátékokat is, tudta, mennyire fontos lesz a Netflix sorozatában a fürdőzés, ezért megpróbálta a lehető legélethűbben leutánozni a játékbeli, CGI Geralt dézsában ázását – annak ellenére, hogy a széria kifejezetten a könyveket követi, nem a lengyel játékfejlesztők verzióját:

 Megpróbáltam én is feltenni a lábamat [a kád peremére], de nem ment. A kádnak ehhez túl rossz alakja volt. De azt hiszem, ez talán sok is lett volna ide.

Itt megnézhető a teljes interjú:

A Netflix Vaják sorozat nem mellesleg bombasiker lett, így 2021-ben jön a második évada. Muníció bőven lesz hozzá, hiszen Andrzej Sapkowski hat regényt és több novelláskötetet is írt a Lengyelországban a '90-es évek óta hihetetlenül népszerű Wiedźmin franchise-hoz. (via NME.com)