Iszapfürdőző lányok és pusztító hurrikán a Money or Love-ban

Röviden és tömören nagyjából erről szólt a reality negyedik hete.

A Money or Love előző heteiből: fűrészkedés és erős kontraxt jellemezte a reality első hetét, majd jött Demcsák Zsuzsa feje, ami mindent vitt, még Levi egyik alpári berúgásának történetét is. Végül pedig: Telibe b.sznám a fejét - mondta Szandi, majd ki is esett a játékból.  Innen folytatódott a reality negyedik hete.

Jó volt öt sráccal együtt aludni

mondta Bazsi, akiből nem jött elő a minden magyar férfiban ott szunnyadó José Luis Torrente, hogy pluszban megjegyezze: De semmi buzulás! Buzulás, az nuku! (A legzseniálisabb szinkronok 2. című cikkünkben lehet még ehhez hasonló nagy dumákat találni.) Miért mondta ezt Bazsi? Csak azért, mert épp telibe átrongyolt egy pusztító hurrikán a forgatási helyszínen. Elment az áram, repültek a díszletek, félelem és rettegés tombolt a dominikai parton. Mivel az egészből csak a pusztítás végeredménye maradt meg, hisz áramszünet és biztonsági okokból sem lehetett kamerázni - gondolom - ezért utólag kellett kidumálniuk a szereplőknek, hogy ez mennyire para volt. Illetve kábé egy-két napos tervezett forgatást is elfújt a vihar, így valamit össze kellett okoskodni, hogy legyen adás a tévében. Ebből lett egy nappali beszélgetős szeánsz a berekedt Demcsák Zsuzsával, aki tényleg csak egy kicsit sajnáltatta magát, hogy azért neki sincs kacsalábon forgó atombunkere, de még viharbiztos szállása sem, mert nála még az ablakon is berepült egy betontömb, meg a tetőt is lekapta a szél.

Fióna hurrikán jött és jól elintézte, hogy az új lány ne érkezzen meg. Ez az egész hétre rányomta a bélyegét, és borultak is tőle a játékok, és önismétlésbe fulladt minden meglévő felszínes konfliktus. Ha már Demcsák Zsuzsát berendelték erre a kis szeánszra, akkor egy igen fapados, minden kelléket nélkülöző játékot is lemenedzselt. A jó lagzikon van az a játék, amikor az újdonsült férjnek már enyhén spiccesen, két kis unikummal és három pohár sörrel a szervezetben vakon, csak a kezét használva meg kell állapítania, hogy melyik a felesége lába. Na, itt is ugyanez történt, csak sör, unikum, ganaj mód lealjasodott násznép, illetve a felesége lábát egy borotvált vádlijú másodunokatestvérrel összekeverő férj nélkül. A játékot Levi nyerte, aki Ágit vitte magával a tengerpartra koktélozni, ahol pár kötelező mondat után vad smárolásba kezdtek. Levibe már nekifutásból páros lábbal beleállt az állandósult kangörcs, de Ági nem adja be a derekát és mást sem. 

A lányok kellemetlenül vallatják a randiról visszaért Ágit. Látszott, hogy tekeredik a kígyó Levi gatyájában, rád kacsintott a kígyó? - ezt kérdezgette Zsófi. A fiús házban meg már mindenki megbocsátott Levinek, hogy saját magát is szembe köpve kiszavazta Szandit. Bazsi sem haragszik. Ez nem is téma, mert a falka kiszagolta, hogy az egyetlen gyenge láncszem talán Ádám, aki megint nem velük bandázik, valahol a távolban fürdik. Ez nem tisztik a kanoknak… De lehet, hogy Ádám vagy ilyen, vagy be van sérülve, tanakodtak vadul a fiúk, majd elhatározták, hogy kiderítik, hogy mi a helyzet. Ádám lejött burkolni pár falatot.

- Mi a bajod?

- Semmi, várom a kiszavazást, ha ti szavaztok, akkor megyek…

- De mi bajod van? 

- Semmi. Kicsit ki vagyok közösítve, le vagyok nézve úgymond.

Ez a konyhafilozófia ment egy darabig, hogy a többiek győzködték a látványosan kiközösített embert, hogy amúgy a fiús házban nincs kiközösítés.

Hurrikán- és búfelejtőül egy chippendale műsort kellett előadniuk a srácoknak. Kiderült, hogy senki sem egy Magic Mike, viszont meglepő módon minden srác kellően vicces és szórakoztató tudott lenni. Olajozták magukat, pucsítottak, twerkeltek, ahogy kell. Semmi feszengés, kínos kelletlen- és kellemetlenség nem volt benne, mert a csajok könnyesre röhögték magukat. Ez is megvolt, aztán hálaistennek lement az este.

Amikor megvolt az összeeresztés, Kitty egy ponton Aidan szavába vágott, hogy a fiúnak biztos lenne igénye másra is, mint beszélgetésre, nem? Micsodaaaaa? Értetlenkedik Aidan. Hát TÖBB... Teccikérteni, de mindjárt lefordítom magyarra, ahogy a Vaklármában is elég konkrétan meg lett mondva:


A lányos házban MEGINT (!!!) kibeszélték a Zotya-Angéla dolgot, ami már bőven több, mint fárasztó. Eközben Zotya végre kibökte a fiús házban, hogy az zavarja, hogy őt Angéla itt opciónak tekintgeti. Hát mi ő? Részvénypapír, aminek van belépési küszöbe, meg lehet shortolgatni meg ilyenek? Na nem, ő egy csupa izom és csupa szív (szívizom) ember.


Új nap és új játékra virradtunk, aminek a lényege, hogy a lányok talpig bikiniben várták, hogy a srácok összekenjék őket festékkel. Ádám már az elején leblokkolt, mert Zsófi melleinek látványa teljesen megbabonázta, Demcsák Zsuzsa meg is jegyezte, hogy Zsófi ne bújjon el, maradjon csak jobb szélen, Ádám látómezejében... "Hátha a gondolatok kreatívvá válnak a fiú fejében."

Forrás: TV2play

 

Megkezdődött a testfestés, Levi kicsit sokat pepecselt Ági szeméremdombja körül. Ádám meg Zsófi melleit festegette indokolatlanul nagy műgonddal. Ebből ennyi elég is volt, végül Leviék mentek randira, ami pontosan olyan volt, mint az összes ilyen: kis himi-humi beszélgetés, aztán vad csőrözés.

Forrás: TV2play

 


Akinek hiányzott már egy jó cetlis játék, az most boldog lehet, hisz anonim kérdezz-felelek lett az egyik este programja. Ebből egy részletet érdemes kiemelni:

- Hazudtam már az eddigi partnereim számáról? - hangzott el a kérdés.
- Számáról? - Kérdezi Ádám, akiről azért lehet sejteni, hogy nem mostanában fogja átvenni a Menza klub vezetését, ellenben lehet, hogy sírva könyörögnek a telefonszámáért az Észbontók kasztingosai. 
- Hogy hány darab volt...
- Jaaaa.

Az ilyen és ehhez hasonló magas röptű és/vagy mélyen szántó beszélgetések fókusza a kétszer megrágott, megkérődzött, kiköpött, majd újra megemésztett Szandi-Bazsi, Petra-Alex-Bazsi, Zotya-Angéla-Bence párkapcsolati anomáliák voltak, amiről már mindenki mindent betéve tudott ezt megelőzően is. Újdonság nem hangzott el, és a szereplőkön is látszott, hogy unják már ezeket a kérdéseket. Ami talán érdekes volt, hogy Petra öncenzúra nélkül árult el magáról dolgokat, hogy hány pasival volt már, meg ilyenek. Ugyanezt Kitty próbálta eltitkolni, de végül bevallotta Aidannak. Azért félt elárulni, mert félt, hogy más lesz a megítélése, "hisz köztudott, ha egy nő sok faszival fekszik le, az bizony egy könnyűvérű nőcske, de ha egy fickó sok csajt dönt meg, az minimum egy félisten, akit ünnepelni kell". Itt meglehetősen modern gondolkodású emberek vannak, nincs emiatt megköpködve senki.

Ezt az unalmat dobta volna fel a másnapi iszappakolós játék, ami megint a nők tárgyiasításáról szólt. A lányok a testükön hordták az iszapot, a srácok meg lefejtették azt. Tehát a fiúknak szabad volt a szégyentelenül kéretlen taperolás.

Forrás: TV2play
Forrás: TV2play
Forrás: TV2play
Forrás: TV2play
Forrás: TV2play

 

Ez a negyedik hét, amikor egy poharas köpködős játék is bekerült végre a repertoárba. Ha bárkit is érdekelne, ezt Bence és Angéla nyerte. Amint leszállt az est, és a villamos is már csak álmában csöngetett picit, úgy jött a már egyszer látott, de ismétlés az unás és tudás anyja alapon megint bedobott anonim kérdezz felelek. A lányok reakcióját nem sikerült időben elnémítani, így hallatszott is, amikor behozták a rejtélyes dobozt, amit kinyitva tollakat és színes papírokat találtak, mire azt mondták teljesen enerváltan, hogy De jóóóó. Zsófi már kínjában inkább magához intézett volna kérdést, de mivel ezt nem lehetett, ezért Ádámnak címzett kettőt, hogy csóró gyerek ne maradjon már ki ebből a játékból. 

Annyira nem maradt ki, hogy a végén még ő sértődött meg Zsófira, aki a többiek előtt cukkolta, tartotta a felpumpált száját, hogy itt a lehetőség, lehet őt lekapni bátran. De Ádám ennél nagyobb becsben tartotta Zsófit, hogy csak úgy ledugja a nyelvét a torkán. Úgy volt vele, hogy megvan ennek a maga helye és a módja. De így viszont elment a kedve az egésztől, ki is offolta magában a csajt, neki ő már nem kell, mondta határozottan a srácoknak.

Nem ez a hét volt a műsor történetének legerősebb hete. Elmaradtak a feszült pillanatok, nem volt balhé, nem volt cicaharc a lányos házban. Minden full zen lett: Szandi távozott, Ági közelebb került a többi lányhoz, aztán mindenki elkezdte magára lakatolni a kis komfortzónáját. Mindenki csak a saját párjával csinált mindent, és a taktikázás, az ide-oda matekozás, a kiszavazós szívatás megszűnt létezni. Kicsit belealudtunk ebbe a hétbe, de elérkezett a lényeg, a kiszavazás, aminek az igazi nagy fordulata nem az volt, hogy az utolsó szeget Angéla verte bele Zotya koporsójába, hanem az, hogy Ádám minden indoklás nélkül rádobta a jelét Zotyára, mondván: így döntött.

Azt se tudod, milyen rendezvényen vagy. Dominikán vagy, annyi fix.

Mondta Bazsi, aki ezt megelőzően még azt is kifejtette, hogy a lányos házban is mindenki a segg sötétségben él. Ádám egész este nem tudta egyértelműen megmondani a srácoknak, hogy miért szavazott úgy, ahogy.  Bazsi és Aidan duó párba állva pingvinezett neki a medence szélén, hogy mondja már ki, hogy szerinte Bence megbízhatóbb. A sok "de nem erről van szó" után Ádám végre kibökte, hogy igen, Bence megbízhatóbb. Ádám kutyázása után a csajokat is elkezdik fikázni a srácok, hogy miért fogtak össze Zotya ellen. Kitty érzi is a vesztét, hisz Aidan már puszit se dobott felé a szeánsz végén. Ági is bedepizett minimálisan, hogy most mi lesz Levivel, hisz biztos ő is haragszik. 

Ez volt a Money or Love 4. hete. Innen folytatjuk.