Itt a The Mandalorian új előzetese!

Már csak két hét, és debütál a Disney+-ra érkező élőszereplős Star Wars széria. Az új trailer után még jobban várjuk!

Az első teaser nyilvánosságra hozatalakor abszolút bejött Jon Favreau showrunner ígérete, miszerint a The Mandalorian olyan lesz, mintha a Mad Max találkozna a Star Warsszal. Az új, közel kétperces kedvcsináló alapján pedig úgy tűnik, ez lesz a legjobb dolog vagy tíz éve, ami a messzi, messzi galaxisból érkezik.

Miközben az első, augusztus végén bemutatott előzetes leginkább a hangulatról szólt, és csak pár mondat hangzott el benne, most végig a múltkor is megszólaló Werner Herzog mond alá narrációt, hogy utána személyesen is megjelenjen.

A legnagyobb élmény viszont minden rajongó számára minden bizonnyal az, hogy a trailer legvégén két teljes szó erejéig magát a Pedro Pascal alakította címszereplőt is halljuk beszélni. „Igen? Jó” – mondja tömören és velősen, miközben „ránk” szegez egy fegyvert.

A Disney frissen induló streamelős csatornájára november 12-én megérkező The Mandalorianben Herzogon és Pascalon kívül olyan színészek szerepelnek, mint Nick Nolte, Carl Weathers, Giancarlo Esposito vagy Gina Carano, a rendezők között pedig ott találjuk az eddig inkább színészként ismert Bryce Dallas Howardot és Taika Waititit is.


(via Consequence of Sound)