Itt vannak a legjobb filmek szombat estére

Átrágtuk magunkat a tévéműsoron, hogy neked már ne kelljen.

Casanova - SuperTV2, március 5. szombat, 21h

Casanova (Heath Ledger) a világ legnagyobb csábítója, az átváltozás és a humor nagymestere, akinek nő még nem tudott nemet mondani. Legalábbis így volt ez mostanáig. Életében először ugyanis ellenállásba ütközik, amikor útjába kerül Francesca (Sienna Miller), a velencei szépség, aki visszautasítja. Casanova nem is sejti, hogy élete legveszélyesebb játszmája ez: nem csak hírnevét és életét teszi kockára, de az egyetlen esélyét is, hogy elnyerje az igaz szerelmet.

 

Bébibumm - TV2 Comedy, március 5. szombat, 21h

Avril felnőni képtelen anyja nárcisztikus személyiségétől szenved, úgy érzi, mintha nem is anyja, hanem egy rakoncátlan lánya lenne. A helyzet akkor sem változik, amikor Avril terhes lesz. Anyja ugyanis erre is képes rálicitálni: bár a véletlennek köszönhetően, de ő is teherbe esik. Anya és lánya így együtt néz az áldott hónapok elé...

 

Gyula vitéz télen-nyáron - ATV Spirit, március 5. szombat, 21h

A gunyoros közéleti és médiakritika középpontjában egy tévésorozat áll. A végvári csaták idején játszódó film amatőr főszereplője, a sörgyári melós, Prohászka Feri lángra lobbantja a magyar nők szívét. A sorozat kirobbanó sikert arat, hevíti a magyar öntudatot. Az elharapódzó törökellenes kampány azonban közbelépésre serkenti Bodó főszerkesztőt: Gyula vitézt hűtlenség miatt meg kell ölni. Csakhogy a közönség nem tűri a csúf véget, követeli a folytatást.

 

Bőrnyakúak - AMC, március 5. szombat, 21h

Az önkéntes Anthony húszéves, amikor 1990 nyarán Szaúd-Arábiába küldik, hogy harcoljon az Öböl-háborúban. Közelről azonban egészen másként látja az iraki háborút, mint amilyennek azt az újságok és a televíziók bemutatják. Érzi az égő olajkutak bűzét, ott retteg a fiatal katonák között, akik nem tudják mi vár rájuk a sivatagban, átéli a támadásra készülődés unalmát, megszagolja a vér ízét, és megtapasztalja az ütközetek fizikai és pszichológiai hatását, a katonák között kialakuló összetartás érzését. Anthony Swafford könyvéből.

 

Csernobil: Elválaszthatatlanok - Moziverzum, március 5. szombat, 21h

A csernobili atomerőmű négyes számú reaktora 1986. április 26-án robbant fel, előidézve ezzel az emberiség történetének egyik legsúlyosabb katasztrófáját. A film részletesen bemutatja a tragédia eseményeit, ami az egész világot megrázta. Két fiatal számára azonban a szerelem még egy ilyen helyzetben is utat tör magának.

 

A miniszter félrelép - TV4, március 5. szombat, 21h

itt Péter miniszter az a fajta férfi, akit a nők legtöbbje kíván magának _ de csak addig, amíg meg nem kapja. Okos, sármos, és mindig talpra esik mint a macska, inspirálják a nagy kihívások, a napi megmérettetés. Mellesleg ő az Országház Don Juanja. Az aktuális "kihívás" neve Marosi Tünde, és természetesen gyönyörű. Foglalkozását tekintve viszont az ellenzék vezérszónokának titkárnője. Vitt csaknem egy időben érkezik meg a szállodába Tündével, és a miniszter rögtön a tettek mezejére lépne. Az ellenzéki vezérszónok titkárnője kicsit izgul: nem elég, hogy életében először lépne félre, ráadásul mindjárt egy kormánytaggal... A miniszter közben megrendeli a szükséges kellékeket (pezsgőt, epret és kaviárt), és az ágyon várja a fürdőszobában vetkőző Tündét. A szobapincér megérkezéséig van egy kis idő: Tünde az ablakhoz lép, hogy a kilátásban gyönyörködjék. Hihetetlen panoráma tárul a szeme elé: a Kossuth Lajos utca, a Puskin Mozi és... egy halott az ablak sarkában!

 

Tűzfal - Viasat6, március 5. szombat, 21h

Jack Stanfield (Harrison Ford) számítógépes zseni otthonát megszállják Bill Cox (Paul Bettany) terroristái. Jack tehetetlennek tűnik, az otthonát megszálló bűnözők végeznek a családjával, ha nem utal át százmillió dollárt fogvatartóik számlájára. Az óra ketyeg, és a fickók minden lépését figyelik. Jack kétségbeesetten próbálja megtalálni a módját, amivel legyőzheti Coxot, és megmentheti a családját.

 

Thor: Ragnarök - RTL Klub, március 5. szombat, 21.10h

Thor (Chris Hemsworth) a pörölyétől megfosztva az univerzum egyik legsötétebb részén raboskodik. Asgardot időközben testvére, a bosszúszomjas Hela (Cate Blanchett) foglalja el, aki új birodalmat akar létrehozni az ismert világok leigázásával. Thornak mielőbb vissza kell jutnia, hogy megfékezze Helát, és megmentse Asgard népét a Ragnaröktól. Ehhez azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt a kőagyú Hulkkal (Mark Ruffalo), aki nem emlékszik valódi önmagára. Ráadásul szüksége lesz a földi mágus, Dr. Strange (Benedict Cumberbatch) és bajkeverő öccse, Loki (Tom Hiddleston) segítségére is.

 

Gemma Bovery - Duna Tv, március 5. szombat, 22.20h

Az idilli normandiai falu békés életét felkavarja a nagyvilági Gemma Bovery (Gemma Arterton) és férjének az érkezése. A különös szépségű nő már pusztán megjelenésével is felhívja magára a helyi pékséget vezető Martin (Fabrice Luchini) figyelmét. A középkorú férfi érdeklődése lassan rajongássá válik, ahogy egyre több hasonlóságot fedez fel az asszony és Flaubert regényalakja, Bovaryné között. Martin mániája lesz, hogy neki kell megmentenie az asszonyt, aki minden bizonnyal a tragikus hősnő sorsára jut majd, ha ő nem lép közbe. A helyzetet bonyolítja, hogy megjelenik Gemma egykori szerelme is. Martin tettei pedig sokszor éppen az ellenkező hatást váltják ki, mint ami a szándéka volt.

 

Cool túra - RTLII, március 5. szombat, 23.20h

A megcsalás szabályai: Ha állandó kapcsolatod van, és valaki mással szexelsz. Nem minősül megcsalásnak, ha különböző az irányítószámotok. Nem minősül megcsalásnak, ha annyira be vagy állva, hogy nem is emlékszel rá, mert ha nem emlékszel rá, akkor igazából nem is történt meg. Nem minősül megcsalásnak, ha egyszerre két emberrel csinálod, mert érvénytelenítik egymást. De tutira megcsalásnak minősül, ha felveszed videóra és valaki véletlenül postázza a kazettát a csajodnak. Legnagyobb rémületére egy az egyben ez történt Josh-sal (Breckin Meyer ) is. Josh ugyanis videóra vette egy röpke pásztoróráját, amit véletlenül élete szerelmének címezve adott postára. Valahogy utol kell érni a bűnjelet, mielőtt mindent végleg elront. Összeszed két koleszes havert és még egy srácot, aki nem igazán lelkes, viszont neki van kocsija és nekivágnak egy húzós, 1800 mérföldes túrának a New York állambeli Ithacából Austinba (nem Bostonba), hogy megmentsék az életre szóló románcot. Az óhatatlan veszteségek listája útközben egyre csak gyarapodik: felrobbant autó, ellopott busz, elvesztett szüzesség, egy bolond viagra-árus, sőt egy lelkileg kikészített óriáspiton.

 

Tökéletesen tökéletlenek - Duna Tv, március 5. szombat, 00.00h

A sikertelen író, Leo Palamino most mosogatófiúként tengeti életét, és sikeresen rossz hírnevet szerez, mikor exfelesége, Julie egy internetes blogban kiteregeti róla az összes szennyest. Leo azonban soha nem hallgatott a kritikusaira, hiszen ő egy megrögzött romantikus lélek, egy idealista, egy örök álmodozó. Egy szép napon azonban megpillantja "elérhetetlen" álmainak asszonyát, Colette-et, aki épp találkozásuk napján megy férjhez a tökéletes férfihoz. Leo mégis úgy dönt, ennek ellenére megszerzi a lányt bármi áron.