Joey nem lenne benne egy Jóbarátok-folytatásban

Matt LeBlanc soha nem mondja, hogy soha – kivéve, ha a Jóbarátok-rebootról van szó.

A legendás, 2004-ben zárult sorozat nagy csajozóját alakító színész ma már inkább a Top Gear műsorvezetőjeként ismert, és egy magazinnak adott interjúban leszögezte: sosem játszaná el újra Joey Tribbianit.

„Tudom, hogy az emberek mind nagyon kíváncsiak lennének, hogy mi van a jóbarátokkal azóta, de én nem akarnék folytatást”

– jelentette ki LeBlanc. „Ez egy lezárt periódus volt a hősök életében, közvetlenül azután, hogy befejezték a főiskolát, és még azelőtt, hogy családot alapítottak volna” – tette hozzá.

A színész ezután kifejtette, hogy nem tudja, honnan lehetne egyáltalán folytatni a sztorit, hiszen nagyon nem lenne ugyanaz. „Nem akarok nyers lenni, de

nem hiszem, hogy bárkit is érdekelne a megöregedett Joey vastagbéltükrözése.

Amikor a Central Perkben lazult, vagy a meghallgatásokról szóló sztorikat mesélte, az még oké volt, de egy fájdalmas orvosi beavatkozásban nincs semmi vicces” – humorizált a sztár.

Matt LeBlanc (középen), nagyjából tíz évvel a Jóbarátok lezárulta után, Sikersorozat című sorozatában. Forrás: HBO

 

„Akkor még mind sokkal fiatalabbak voltunk, és szerintem ezeknek a karaktereknek nem kellene megöregedniük.

Normál esetben az az elvem, hogy soha ne mondd, hogy soha, de a Jóbarátok-folytatás esetében a válaszom egy határozott soha”

– jelentette ki LeBlanc, aki érvelését egy találó hasonlattal zárta: „Érthető a vágy, hogy újra belessünk ezeknek a hősöknek az életébe, hogy megtudjuk, mit csinálnak manapság, de kicsit olyan ez, mint a könyv és a belőle készült filmes adaptáció viszonya.

Az a verzió, ami a képzeletünkben él, mindig jobb annál, mint amit végül kapunk.”


(via DigitalSpy)