Jön a Luxusfeleségek 2. évada – de Rubint Réka nélkül

Január végén forgat le a Viasat nyolc új részt az egymást fúró fúriák újabb kalandjaiból.

„Rubint Réka beintett kebelbarátnőinek, a Feleségek luxuskivitelben sztárjainak, a fitneszguru Schobert Norbi felesége nem kívánkozik a második évadba” – írja a Bors. A bulvárlap emellett azt is megtudta, hogy a Viasat még idén januárban elkezdi az új évad forgatását.

A Feleségek luxuskivitel nevű csillogó szutyokrealityt tavaly mi is epizódonként veséztük ki itt a Port.hun. A félig spontán, félig előre megírt jelenetekben a szereplők egyetlen hét alatt több pénzt tapsoltak el, mint amennyit te egész életedben keresel! És közben olyanokat mondtak bele szemrebbenés nélkül a kamerába, hogy:

 Csillár, tapéta és festmény nélkül nincsen vécé!

No de kik ezek a dúsgazdag nők, akik hétről hétre piszlicsáré ügyeken balhéztak össze a puccos partykon?

  • Csősz Bogi (33): színésznő, az Apám beájulna egykori sztárja, aki levetközött a Playboy-ban, aztán hozzáment egy török mágnáshoz.
  • Köllő Babett (38): nagyszájú operettprimadonna, aki időközben már a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben is megjárta az afrikai dzsungelt.
  • Vasvári Vivien (26): hisztis Barbie baba, aki állandóan nyafog és áskálódik. Korábban atletizált, de izomszakadás volt a fenekében, így derékbe tört a sportolói karrierje.
  • Smaltig Dalma (31): gyerekruha dizájner és beszólogatós fúria.
  • Farkas Rita (48): étteremtulajdonos, négygyerekes, elvált anya, aki 20 év után újra felmelegítette a kapcsolatát a szerencsejáték-függő exférjével, örökké konfliktusba keveredve ezzel Csősz Bogival (az első évad is a látványos összeveszésükkel ért véget).

Megkerestük a 2. évadról szóló pletykákkal kapcsolatban a Viasatot is, szerda délután ezt válaszolták nekünk:

Igen, lesz második évad, hamarosan indul a forgatás, és tavasszal kerül adásba az újabb 8 epizód.