Megtörte a csendet a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey partnere

A Kártyavár sztárja, Robin Wright videóban vall érzéseiről.

„Nem voltak figyelmeztető jelek. Kevin és én csak a ‘csapó!’ és a ‘felvétel vége!’ között ismertük egymást, meg persze elnevetgéltünk a forgatási szünetekben. De nem ismertem igazán.

Nem ismertem az embert, csak azt a hihetetlenül felkészült szakembert,

akinek számít” – fogalmazott a színésznő abban az interjúban, ami hétfőn került adásba a Today show-ban.

Wright és Kevin Spacey a Kártyavár című Netflix-sorozatban dolgoztak együtt, amelyből a botrány után kirúgták az addig a központi karaktert megformáló színészt, és a záró évadra a színésznő által hozott figurát tették meg főhősnek.

Spacey ellen jelenleg is több fronton zajlik a nyomozás többféle szexuális visszaélés miatt. Ezeket a bűncselekményeket Angliában és az Egyesült Államokban párhuzamosan követte el – csak a Kártyavár forgatási helyszínén dolgozók közül nyolc férfi nyilatkozott úgy, hogy valamilyen formában zaklatta őket az Oscar-díjas sztár, aki a botrány kipattanását arra használta fel, hogy előbújjon melegként.

A Kevin Spacey által elkövetett szexuális visszaélésekkel kapcsolatos botrány a Weinstein-ügyhöz hasonlóan dagad egyre nagyobbra. Múlt héten Guy Pearce nyilatkozott úgy, hogy a színész egy közös munka során nála is bepróbálkozott, de eddig összesen már több mint harminc férfi állt elő a maga történetével.


(via The Wrap)