Obamáék betörnek a tévés piacra

De vajon mit csinál Barack és Michelle Obama a Netflixnél?

A New York Times forrásai szerint az egykori elnöki házaspárral a Netflix arról tárgyal, hogy vegyenek részt egy egész sor kiemelt műsor gyártásában a streamelős szolgáltatónál. A Netflix részéről egyelőre nem kommentálták az értesülést, de a lap úgy tudja, hogy Obamáék nem politikai témájú programokban gondolkodnak, hanem inspiráló történeteket mutatnának be.

Az egyik lehetséges ötlet szerint Barack Obama olyan témákban moderálna beszélgetéseket, amelyeket már elnöksége idején is fontosnak tartott: például az egészségügy és a társadalombiztosítás, a bevándorlás, illetve a klímaváltozás. Ezzel párhuzamosan Michelle Obama táplálkozással kapcsolatos témákkal foglalkozna szívesen.

Forrás: Mark Wilson/Getty Images

 

„Az elnök úr és Mrs. Obama mindig is hittek benne, hogy a történetmesélés erejével képesek vagyunk másokat inspirálni. Jövőbeli terveik között pedig kiemelt helyen szerepel, hogy felfedezzék,

milyen új utakon tudnának még segíteni másokon, és megosztani velük a történeteiket”

– mondta az egykori elnöki pár tanácsadója, Eric Schultz.

Még nem tudni, a streamelős óriás mennyit fizet Obamáéknak a közreműködésükért, de minden bizonnyal jó mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, hiszen a pár nemrégiben írt alá egy közös könyvre szóló szerződést, ami több mint 65 millió dollárról szólt.


(via Variety)