Őrülten vicces sorozatban folytatódik az eredeti Karate Kid

A Cobra Kai-ban nemcsak Ralph Macchio tér vissza 34 évvel idősebben, de a nagy rivális William Zabka is!

Ugye mindenki emlékszik még az 1984-es Karate kölyök nagy fináléjára, amikor Ralph Macchio sérült lábbal is lerúgta a kobramintás, fekete pizsamás ellenfelét, William Zabkát? Persze, hogy mindeki emlékszik, hiszen a VHS-korszak egyik emblematikus jelenete volt:

A két színészről azóta nem sokat hallottunk, ám most visszatértek a reflektorfénybe és a szórakoztatóipari szakportálok vezető hírei közé! Macchio és Zabka ugyanis a Youtube-bal közösen egy vicces sorozatban folytatják az eredeti Karate Kidet, Cobra Kai címmel. A trailer igencsak ígéretes, valószínűleg pompásan fogunk szórakozni ezen a szérián:

A Cobra Kai tehát egy percig sem titkolja, hogy bizony már 34 év eltelt az első Karate Kid eseményei óta. Daniel LaRusso (Ralph Macchio) menő öltönyös vállalkozó lett, saját autószalonnal – nagy riválisa, Johnny Lawrence (William Zabka) viszont még mindig csak egy tohonya, szőke lúzer. Egyik nap azonban gondol egy merészet, és megnyitja a régi idők emlékére a Cobra Kai nevű edzőtermét, hogy segítsen az olyan, halálra szekált kissrácokon, mint amilyen Daniel volt annak idején. És hát persze, hogy maga Daniel sem hagyja annyiban, hogy ezúttal más legyen a jófiú: ő is felköti a fekete-fehér fejkendőjét!

A látványos bunyókkal és önironikus humorral alaposan megpakolt szériát május 2-től követhetik figyelemmel a retrórajongók. (via Geektyrant)