Pénteken véget ér a Hotel Margaret, és még ennél is több változás jön az RTL Klub műsorában

A Keresztanyu is befejeződik a 3. évaddal, és A mi kis falunk ismétlése is lekerül a műsorról.

Április 29-én, pénteken ér véget a Keresztanyu harmadik évada és a Hotel Margaret első évada, de A mi kis falunk ismétlése is lekerül az RTL Klub műsoráról – írja a SorozatWiki. A Hotel Margaret hatalmasat bukott - alighanem a sorozat nem találta meg a nézőközönségét, mert ahogy a PORT.hu kritikusa is írta: a krimi kevés, a vígjátéki elem viszont zavaróan sok volt ebben a szériában. Egyelőre nem tudunk arról, hogy készülne a második évad.

Forrás: RTL Klub

 

Az RTL Klub májusi struktúraváltása nem érinti a Fókusz műsorát, ami május 2. után is 18:55-től lesz megtekinthető a csatornán. A Konyhafőnök új, 9. évada hétköznaponként este 20 órakor kezdődik majd. A főműsoridő végén az RTL Híradó késő esti kiadása lesz műsoron: hétfőnként 22:20, kedden 22:00, szerdán, csütörtökön és pénteken 22:35-ös kezdéssel.

Az RTL Híradó késő esti kiadása után minden nap más műsor lesz megtekinthető a Hotel Margaret helyett. Hétfőnként a XXI. század egy órával hamarabb, 22:55-kor kezdődik, keddenként 22:35-től a Házon kívül lesz látható, szerdánként a Dex nyomozó, csütörtökönként pedig a Brandmánia is korábban, 23:10-től kezdődik majd. Péntekenként 23:05-ös kezdettel filmeket fog ezentúl sugározni az RTL Klub.