Sosem találod ki, mi Brad Pitt kedvenc tévéműsora

Az 58 éve sztár hol szoknyában, hol sárgadinnyeszínű pizsamában sokkolja a rajongóit, legutóbb pedig mosolyogva vallotta be, hogy imádja nézni a Kerámiamestereket.

Brad Pitt lassan már 60 éves lesz, mégis olyan fiatalosan, lendületesen és energikusan reklámozza a nálunk majd csak augusztus 4-től látható A gyilkos járat című akciófilmjét, hogy bizony tanulhatnának tőle a fiatalabb kollégái. Épp a minap írtuk meg mi is itt a PORT.hu hasábjain, hogy generációk bálványa és kedvenc színésze szoknyával és sárgadinnyeszínű pizsamával sokkolt mindenkit az új filmje promóciós körútján, erre itt a legújabb dili tőle:

bevallotta, hogy bármilyen furcsa is, nagyon szereti a The Great Pottery Throw Down című brit tévéműsort, és már az összes eddigi évadát megnézte.

Mi tagadás, az idehaza Kerámiamesterekként látható, kreativitásról és mesterségbeli tudásról szóló szériára valóban nem nehéz rákattanni – így járt PORT.hus kollégánk is, aki ebben a cikkben összegezte a tapasztalatait a látottakról.

 

Brad Pitt nagy vallomására természetesen most is A gyilkos járat promóciós körútján került sor, amikor is Pittnek a filmbéli kollégáival, Brian Tyree Henry-vel és Aaron Taylor-Johnsonnal kellett közösen részt vennie egy tévéinterjúban. Íme a vonatkozó videórészlet:

Az őszinte vallomás során Brad Pitt kifejezte szeretetét a műsor házigazdája, Keith Brymer Jones iránt is, mire Tyree Henry, aki szemmel láthatóan szintén nagy rajongója a Kerámiamestereknek, elragadtatva ordított fel:

Brad, hogyhogy mi még nem beszéltünk erről?!?

(via Independent)