Szerda este nevetgélnél kicsit? Mázlid van!

Ugyanis leadják a tévében a Csupasz pisztolyt!

Féktelenül - Mozi+, október 7. szerda, 18.45h

A mindenre elszánt pszichopata, Howard Payne (Dennis Hopper) felrobbantja Los Angeles egyik toronyházának liftjét. Terve azonban meghiúsul, amikor Jack Traven (Keanu Reeves) speciális mentő a robbanás előtt kimenti a felvonóban rekedt túszokat. Bosszúból Howard egy pokolgéppel felszerelt, utasokkal tömött száguldó buszt szabadít a városra, ami fékezéskor robban. Őrült hajsza kezdődik az utasok életéért, melyben egy bátor utas, Annie Porter (Sandra Bullock) és Jack Traven minden idők egyik legveszélyesebb és leglátványosabb mentőakcióját hajtják végre...

 

Dögölj meg, drága Mona! - Film Mánia, október 7. szerda, 19.05h

Egy olyan kisvárosban, mint Verplanek, nem igazán történik semmi és a legnagyobb eseményeknek az évenként megrendezett késdobáló verseny számít. Azért mégsem nevezhetjük unalmas helynek, hiszen mindenki Yugo gépkocsit használ és a teljes lakosság gyanúsítottja annak a gyilkossági ügynek, melyet a mindenki által zsigerből gyűlölt Mona Dearly ellen követtek el. Az említett rettenetes nőszemély Yugójával a Hudson folyóban landolt, miután szorgos kezek megbuherálták a fékjét. A cseppet sem egyszerű ügyet Wyatt Rash rendőrfőnök kénytelen felgöngyölíteni. Kiderül, hogy nemcsak Mona az egyetlen rémség a városban. Ott van például Rona, a bővérű pincérnő, akinek az sem okoz problémát, hogy egyszerre elcsábítsa Mona férjét és fiát. A kissé pszichopata kinézetű Bobby Calzone és menyasszonya komoly lelki sérüléseket szenvedtek Mona terrorja miatt. Sőt az áldozat még a rendőrfőnök helyettesének is megkeserítette az életét. A nyomozás legfőbb kérdése, melyet Rash minden egyes alkalommal feltesz magának: ki kívánta Mona halálát? A válasz pedig mindig ugyanaz a kérdés: ki nem?

 

Csupasz pisztoly - Paramount Channel, október 7. szerda, 21h

Az őrületes humorú Airplane, Top Secret és Nagy durranás alkotói ezúttal a "Nagyon Különleges Ügyosztály" aktái között bukkantak a kincsek kincsére! A főhős természetesen ismét Frank Drebin, a gránit állkapcsú, sziklakemény zsaru, a magasztos értékek utolsó megvesztegethetetlen védelmezője. Miközben vadul igyekszik megakadályozni az angol királynő ellen kifundált merényletet, ádáz bűnözőkkel és kéjsóvár asszonyokkal kell összemérnie a fegyverét. Az ügynek még részese egy szitává lőtt, de amúgy jó színben levő ügynök, egy szőke szexbomba, két baseballcsapat és megszámlálhatatlan fura figura. Igazi ellenfele azonban csak kettő akad: két balkeze, melyek képtelennél képtelenebb helyzetekbe sodorják.

 

Sírok között - Filmcafe, október 7. szerda, 21h

A New York-i ex-zsaru, Matt Scuddert (Liam Neeson) nem hivatalos magánnyomozóként a törvény árnyékos oldalán tesz szívességeket némi készpénzért cserébe. Amikor Scudder elvállalja, hogy segít egy heroin dílernek (Dan Stevens) elkapni pár tagot, akik elrabolták és brutálisan meggyilkolták a feleségét, szembesül vele, hogy ezek a vadállatok nem először tettek ilyet és úgy tűnik, nem is utoljára. A jó és rossz közötti határvonal teljesen elmosódik, és Scudder versenyt fut az idővel, hogy nyomukra akadjon New York peremvidékén, mielőtt újra gyilkolnak.

 

Üvegtigris - Mozi+, október 7. szerda, 21h

Az Üvegtigris hat barát pár eseménytelen napjának története… Lali, az amerika-mániás büfés, aki az Üvegtigris nevű rozoga, útszéli büfékocsi tulajdonosa, Gaben, az autónepper, Róka, a piti csencselő, Sanyi, a félnótás hajléktalan, Csoki, aki mindig arról szövegel, hogy majd szerez pénzt és elmegy Amerikába és Cingár, aki a többiek idegeit nem kímélve szaxizik. Gaben rábeszéli Lalit, hogy vegyen meg egy, az amerikai álmot ízig-vérig megtestesítő régi Chevrolet Impala-t. Amikor hosszú kálvária után meghozza a rég várt autót, Lali ki sem tudja próbálni, egy úton visszaforduló teherautó ugyanis összetöri. Közben Róka izgatottan keresi a "Vasat", melyet korábban odavitt, hátha akad rá vevő. Lali azonban pár nappal azelőtt eladta a semmire sem használhatónak vélt "fémhulladékot". Rókára rászállnak a nehézfiúk, s halálosan megfenyegetik, hogy hozza vissza, vagy fizessen. Pénzt kell tehát szerezni _ mindenáron. Csoki szerint egyetlen megoldás van: ki kell rabolni a közeli postát. Mindenki kocsiba száll. A nagy balhé azonban nem sikerül tökéletesen...

 

Egy marék játékgolyó - Duna Tv, október 7. szerda, 21.45h

Egy párizsi borbély gyerekkori élményeit eleveníti fel a vészterhes 1941-44-es évekből, amikor a Franciaországot megszálló hitlerista hadigépezet megkezdte az ellenálló hazafiak és a franciaországi zsidók elhurcolását. A Párizsban élő zsidó család tagjai menekülnek, álnéven rejtőzködnek. Kis hősünket, Joseph-et és egy évvel idősebb bátyját, Maurice-t apjuk elküldi, hogy meneküljenek el a szabad zónába. Számtalanszor kerülnek életveszélybe. Okosságuk, ügyességük, néhány önzetlen felnőtt és a szerencse révén mégis megmenekülnek. Veszélyes kalandjaik közepette is csodálhatjuk gyermeki kedélyüket, életrevalóságukat, és furfangosságukat, melyet a legváratlanabb helyzetben is megőriznek....

 

A szövetség - SuperTV2, október 7. szerda, 22.25h

A Fantom néven ismert álarcos őrült szabotázsakciót tervez a világ vezetőinek konferenciája ellen: egy dominó-elven alapuló robbantássorozatot készül útjára indítani, amely a tengerbe süllyesztené az egész várost. Allan Quatermain (Sir Sean Connery), a világhírű kalandor egy olyan csapatot hoz létre a terrortámadás meghiúsítására, amelynek minden egyes tagja szuperhős. A Szövetségnek 90 óra áll rendelkezésére, hogy megmentse a világot.

 

Halhatatlan szerelem - Filmcafe, október 7. szerda, 23.20h

Daniel, a repülőgép-pilóta feleségül akarja venni szerelmét Helent. Mielőtt azonban ezt megtehetné barátnőjét elgázolja egy autó. A kómába esett nőről az orvosok teljesen lemondanak. A kétségbeesett Daniel ezért úgy dönt, hogy részt vesz barátja kísérletében, és hibernáltatja magát míg szerelme fel nem ébred. A háború előtti kísérletbe azonban valami hiba csúszik, így amikor Daniel visszatér az élők közé már 1992-őt írnak a naptárak. Az új helyzetben nem csak rohamosan öregedő testével, hanem a jelentősen megváltozott körülményekkel is szembe kell néznie.