Több népszerű műsor is folytatódik idén az RTL-en

2024-ben visszatér a Kalandra Fal! és az Álarcos énekes is – tudta meg a SorozatWiki Kolosi Péter programigazgatótól.

A tévészakmai site munkatársa az egyebek mellett a Spotify-on hallgatható évértékelő interjút készített Kolosi Péterrel, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettesével és programigazgatójával. A beszélgetés során egyenként végigvették a tavalyi év nagyobb tévés és streaming saját gyártásait, és megnézték, melyek mentek jól, és melyek nem.

Kolosi szerint a Gólkirályság második évadára egyre nagyobb igény van így, hogy Magyarország is egyre sikeresebb a fociban. A sorozatrajongók a Drága örökösök legújabb, hatodik és egyben befejező évadát, valamint az eddig kizárólag az RTL+-on látható Apatigris harmadik, illetve a Mellékhatás második évadát is végigizgulhatják a képernyők előtt.


A Scherer Péter főszereplésével készült sorozathoz nem terveznek folytatást, és bár a Mellékhatás harmadik évadához már elkezdődtek az előkészületek, végül dr. Széphelyi Zoltán kalandjai sem folytatódnak tovább. Kolosi szavai szerint azt a pénzt, amit a Mellékhatásba fektettek volna,

inkább újdonságok gyártására használják fel.


Az RTL ezenkívül nagy erőkkel készül a The Floor című vetélkedőre is, amelynek Szujó Zoltán lesz a műsorvezetője. A felvételek hamarosan elkezdődnek, és a műsorra sem kell már sokat várni. Az említettek mellett korábban nagy népszerűségnek örvendő műsorok is visszatérnek: ilyen például a Kalandra Fal!, ami

15 év után indul újra az RTL-en.

Kolosi Péter elárulta, hogy ezúttal nem Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezeti majd a show-műsort, az új műsorvezetők kilétét viszont egyelőre nem fedte fel.


Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a ValóVilág 12. évada is elstartol a nyáron. Most a programigazgató elmondta, hogy a rajongók 2024-ben a Coolon leadott összefoglalókban követhetik nyomon a villalakók életét, az RTL+-on pedig 24 órás streamben kukkolhatják kedvenceiket. Három év kihagyás után hamarosan visszatér az Álarcos énekes is, ami hétvégente szórakoztatja majd a nézőket.

Az ide kattintva meghallgatható nagyjából egyórás interjúban Kolosi Péter beszélt a tavaly májusban bejelentett műtárgykereskedő műsorról, a Best Bidről is.


(via SorozatWiki, blikk.hu)

 

Kritikánk az Álarcos énekesről

Álarcos énekes - Ahol a zsűri jobban szórakozik, mint mi

Na jó, nem zsűrinek hívják a nemzetközi franchise magyar kiadásának tagjait, hanem nyomozóknak, de ők remekül érzik magukat a jobbára gyenge közepes produkciók ellenére is.

Tovább