Újraírják a Westworld sztoriját, mert a rajongók rájöttek egy csavarra

Az internet és a közösségi média kora előtt elképzelhetetlen problémával szembesültek a Westworld című sorozat alkotói.

Az HBO sorozatának második szezonja éppen a forgatókönyvírás fázisában van, ám az írók – ha nem is kezdhetik újra az egészet –, de bizonyos fordulatokat muszáj újraírniuk, illetve kihagyniuk, mivel a rajongók máris rájöttek egy fordulatra - írja az Independent. A Reddit-felhasználók egy harmadik epizódbeli történést találtak ki, és ezt most gyorsan meg is változtatják, mint az Jonathan Nolan, a sorozat írójának nyilatkozatából kiderül.

„Néha elég idegesítő, amikor az emberek megpróbálják kitalálni a fordulatokat, és aztán még blogot is írnak róla, bár az elkötelezettségük valamilyen szinten mégis örömteli, hiszen ez azt jelenti, hogy megfelelő munkát végeztél (a sorozat szerkezetének kidolgozásakor). Nem lehet panaszkodni, amikor az emberek ennyire elkötelezettek. Nagyon örülünk neki – de mégis azt kérjük, hogy fejezzék be!”

Nolan biztosította a rajongókat, hogy az a rész is rendkívül izgalmas lesz, amivel pótolják a kihagyott fordulatot. Robert Patino, a sorozat executive producere a következőképpen nyilatkozott az új szezonról: „Megvan a történet, és durván belemászik a metafizikai valóságba.”

A Westworld második szezonja 2018-ban érkezik.