Azahriah és DJ Joel Corry is fellép az MTV World Stage-en a Hősök terén

A népszerű magyar énekes-dalszerző és az elektronikus zene DJ nagyágyúja is élőben lép fel november 13-án, szombaton az MTV Music Week zenei programsorozat utolsó koncertjén.

Nemrég bombaként robbant a hír, hogy többek közt Ed Sheeran, a Måneskin, az Imagine Dragons és YUNGBLUD is Budapestre érkezik, hogy november 14-én tiszteletét tegye a 2021-es MTV EMA gálán. És ha ez önmagában nem volna elég szenzáció, előző este szintén egy hatalmas világsztár, a OneRepuplic pörgeti majd fel a magyar közönséget a World Stage kiemelt fellépőjeként a Hősök terén.

A Ryan Tedder vezette banda mellett ráadásul az MTV Being Joel Corry című digitális sorozatának sztárja, a David Guettával és Raye-vel való együttműködéséről is híres angol DJ és producer, Joel Corry, valamint

Magyarország egyik legizgalmasabb feltörekvő popelőadója, Azahriah is színpadra lép november 13-án.

Corry egymás után adja ki az olyan hatalmas slágereket, mint a „Lonely”, a MNEK-kel közös „Head and Heart” vagy a Jax Jonesszal készített „Out Out”, amelyben Charli XCX és az MTV EMA házigazdája, Saweetie is közreműködik. Az MTV World Stage színpadán Mabellel közös új dala, az „I Wish” is biztosan felcsendül majd.

Joel Corry. Forrás: MTV


A mindössze 19 éves Azahriah pillanatok alatt a fiatalok kedvencévé vált, olyan dalainak köszönhetően, mint a „Rét”, a „Mind1” vagy az „El Barto”. Camouflage című debütáló albuma sikere miatt pedig nem csupán a 2021-es MTV EMA Legjobb magyar előadó kategóriájának jelöltjei között  szerepel a neve, de a több mint tízezres hazai közönség előtt is koncertet adhat az MTV World Stage-en november 13-án.

Azahriah. Forrás: MTV
„Ez egy valóra vált álom! Annyira büszke vagyok, hogy felléphetek a magyarországi rajongóim előtt ezen a kiemelkedő rendezvényen a Hősök terén. Az MTV World Stage egy nagyon különleges este lesz mindannyiunk számára”

– mondta Azahriah.

Joel Corry pedig a következőt nyilatkozta:

„Micsoda hihetetlen helyszín egy show-hoz! Ez egy nagyon látványos este lesz. World Stage Magyarország – bulizzunk egy jót!"

Az MTV World Stage egy globális zenei sorozat, amely a világ legmenőbb előadóit mutatja be,

a 2021-es MTV EMA-show-t pedig a zenecsatorna globális hálózatán keresztül közel 180 országban közvetítik a Papp László Sportarénából.

A gálán fellép Ed Sheeran, az Imagine Dragons és J.I.D., Maluma, a Måneskin, Kim Petras, YUNGBLUD, a OneRepublic, girl in red és Griff is. A további előadókra, illetve a díjátadók személyére a későbbiekben derül fény. 

 

A Port.hu SZESSÖN című sorozatának meghívott vendége Szabó-Kulcsár Edina, aki egy eddig ismeretlen oldalát mutatja meg. A tévében többször is láttuk már, a social médiában is sokan követik, de azt talán még a legnagyobb rajongói sem sejtik, hogy mennyire tud gitározni.