Egyéb

A nő és a hölgy – A siker titka Görög Ibolya előadása

Görög Ibolya előadó
Online nézhető ONLINE
2021. április 30. (péntek) 23:00 - 2021. május 01. (szombat) 23:15

Mindenki vágyik a sikerre, hogy munkája megérdemelt elismerést kapjon. De, hogyan érhetjük el, hogy sikeresek legyünk napjainkban?

Görög Ibolya eszköze a humor. Ösztönös jó tanárként pontosan tudja, hogy a humor mekkora segítség – és mekkora hatalom is egyben. Egy frappáns viccet, egy csattanós történetet nehéz elfelejteni, és miközben az olvasó jót nevet, esetleg tovább meséli valakinek, az információ máris célba ért. A játszva tanulás nem is tanulás, sokkal inkább élvezet. Ez a titok.

Hazánk protokoll-nagyasszonyaként ismerte meg őt az ország. Görög Ibolya, a Miniszterelnöki Hivatal egykori protokollfőnöke, ma saját vállalkozást vezet, előadásokat tart és könyveket ír.

A hétköznapi szituációknak is megvan a maga "protokollja". Amikor megismerünk valakit – legyen szó munkáról vagy magánéletről –, végigpásztázzuk az illetőt a feje búbjától a cipőjéig. Árgus szemekkel vizsgáljuk a tekintetét, a mimikáját, a mozdulatait, a hanghordozását.

A rossz hír: ő is minket. Egy protokollszakértő segíthet, hogy a metakommunikáció eszközeit a saját javunkra tudjuk fordítani.
Az elegancia időtálló – egyenes derék és emelt áll kell hozzá.