Egyéb

Barlanglakók - online csoport

INTERNET
2020. március 31. (kedd) 17:00

Helyszín:

INTERNET
1000 Budapest, Világháló

"Most, amikor olyan kihívásokkal kell szembenéznünk, amelyekre nem volt mikor felkészüljünk és nem volt ki felkészítsen bennünket - hatványozottan fontos, hogy ne szigetelődjünk el - ne maradjunk egyedül félelmeinkkel, nehézségeinkkel - de persze örömeinkkel sem.


Ha az elmúlt hetekben-napokban Te is visszavonultan élsz - bár lehet a szereteiddel töltöd most a legtöbb időt mégis - a kapcsolati tered beszűkült. Mentálisan próbára teszi az embert ez az állapot, megcsappan a kommunikációja a környezettel, kevesebb inger éri, mindeközben a külvilág részéről bizonytalanságot és/vagy félelmet keltő üzenetek érkeznek. Rájöhetünk, hogy nincsenek többé felnőttek, akik jobban tudnák, mint mi, hogy mi történik a világban - senki nem tud semmit!


Ebben az állapotban hívlak - gyere és csatlakozz online csoportomhoz, akikkel hetente találkozunk az online térben, hogy beszélgessünk, ismerkedjünk megosszuk egymással ezt az élethelyzetet.
A csoport zárt, kislétszámú (6) és kódolva van benne a remény, mert akik ezt elkezdjük, megfogadjuk egymásnak, hogy amikor ennek az egésznek vége, élőben is találkozunk és örülünk az életnek!


Várlak szeretettel!"


Tóth László
mentálhigiénés szakember


A csoport hetente egyszer beszélget Zoom-on keresztül - hat héten keresztül (2020.03.31. - 2020.05.05.), keddenként 17-19 óra között.
Közben egy zárt facebook-csoportot is létrehoznak, ahol tarthatják egymással a kapcsolatot.
A csoproton való részvétel díja 32.000 Ft.


Kezdés: 2020. március 31., 17. 00