Egyéb

Basszus, tudtam! || Popkulturális Kvízest #1

Magyar Zene Háza (Popkulturális klubkönyvtár)
2024. október 10. (csütörtök) 18:00 - 20:00

Helyszín:

Magyar Zene Háza (Popkulturális klubkönyvtár)
1146 Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 3-5

A Zene Háza új, szórakoztató sorozatot indít: zenei kvízek a Popkulturális Klubkönyvtárban!

A barátaid már meg sem nyitják a Shazamot, egyből téged kérdeznek? Egyik kedvenc alkalmazásod a Spotify? A Facebook-falad rendre zenei fun factekkel van tele? Gondosan összeválogatott műsorlistáid vannak? Előfordult már veled az, hogy egy frissen talált dalt megmutattál a barátaidnak, és értetlenségüket látva nehezen tudtad nekik elmagyarázni, hogy ez tulajdonképpen miért és mitől olyan jó zene?

Ha az előbbiekben magadra ismertél, talán nem árulunk el nagy titkot: vérbeli zenerajongó vagy! Ahogy mi is. Neked, és a hozzánk hasonló zeneguruknak hoztuk létre a Basszus, tudtam! című kvíz sorozatot a Magyar Zene Háza Popkulturális Klubkönyvtárában. Ha kíváncsi vagy, mennyire vagy otthon a zene világában, itt a helyed!

Maximum ötfős csapatok jelentkezését várjuk. A nagyjából kétórás kvízest - mint a fentiekből is kiderül -, azért inkább haladóknak, vagy legalábbis a zene világában nem teljesen járatlanoknak ajánlott. Alapvetően popkulturális, popzenei kvízre érdemes készülni, de becsúszhatnak kérdések a klasszikus zene területéről is.

A két játékmester: Rácz Miklós és Záhonyi László.
Várnak minden zenerajongót egy önfeledt kétórás szórakozásra!