Egyéb

Énekelj a saját hangodon! – Énekműhely Palya Beával

Palya Bea előadó
MagNet Közösségi Ház
2020. október 24. (szombat) 09:30 - 18:00

Helyszín:

MagNet Közösségi Ház
1062 Budapest, VI. kerület, Andrássy út 98.

Idén első és egyetlen alkalommal nyílik meg a jelentkezés Palya Bea népszerű énekworkshopjára, ám ezúttal erőteljesebben kerül fókuszba az egyéni fejlődés lehetősége: a limitált férőhelyes műhelymunkán az egyéni kreativitáson és egyéni énekhang-kipróbáláson lesz a hangsúly. Mindezt a jelenlegi helyzethez mérten a legbiztonságosabbá tett környezetben.
"Az első szólólemezemen énekeltem egy perzsa dalt. Amin, a szőnyegkeresedő - akinek a torkában volt amúgy a perzsa énektechnika - a szőnyegbolt hátsó kis szegletében fogadott, gyakoroltunk, magyarázott a tenger hullámairól, újra elővettük ugyanazt a dallamrészletet, és századszor is elénekeltem. És ha jött valami nem természetes, nem őszinte belőlem a tanulás hevében, akkor azt mondta szelíden: no, Bea, sing on your own voice.
Mi is az, hogy saját hangon énekelni?
Amin mondatai elkísérik az egész pályámat. Minél igazabb legyek belülről, igaz legyen a kiénekelt szó, őszinte a hang, és közben énektechnikailag is elsajátítsam azt a tudást, amely a perzsa, bolgár, magyar, cigány dalokhoz, a saját dalaimhoz, és más dalokhoz kell."