Egyéb

Femina Klub - Miért félünk attól, amit nem ismerünk?

MOM Kulturális Központ - MOMKult
2024. október 24. (csütörtök) 18:00

Helyszín:

MOM Kulturális Központ - MOMKult
1123 Budapest, XII. kerület, Csörsz utca 18.

Vajon hogyan fog alakulni a világunk a mesterséges intelligencia térhódításával? Milyen szerepe lesz az AI-nak mindennapjainkban? A Femina Klub októberi előadásának vendége, a mesterséges intelligencia világának vezető hazai szakembere, Dr. Rab Árpád trend- és jövőkutató az est háziasszonyával, Szily Nórával beszélget a mesterséges intelligencia rejtelmeiről egyszerűen, érthetően, humorral fűszerezve.


A mesterséges intelligencia az utóbbi évtizedek egyik legdinamikusabban fejlődő technológiája, amely alapjaiban változtatja meg mindennapi életünket, munkavégzési szokásainkat és társadalmunk működését. A mesterséges intelligencia lehetővé teszi a gépek számára, hogy az emberhez hasonló módon tanuljanak, értsenek, hozzanak döntéseket és oldjanak meg problémákat, így segítve bennünket a világ számos területén. Az este folyamán feltárjuk, milyen lehetőségeket és kihívásokat tartogat számunkra gyorsan változó világunk.
Dr. Rab Árpád, a jövőkutatás egyik kiemelkedő alakja, elkalauzol minket a technológia jelenébe és jövőjébe, valamint megmutatja, hogyan tudjuk okosan és hatékonyan használni a mesterséges intelligencia adta lehetőségeket.


Jegyvásárlás