Egyéb

Földrajz éjszakája 2021 Zsombón

ONLINE
2021. április 09. (péntek) 18:00

Helyszín:

ONLINE
1000 Budapest, Világháló

Immár harmadik éve kapcsolódnak az EUGEO, az európai földrajzi társaságokat összefogó szervezet által koordinált, Földrajz Éjszakája eseménysorozathoz. Idén elsőként Európán kívüli országok is csatlakozhatnak a GeoNight események szervezéséhez.
A járványügyi helyzet nem kedvez a zárt térben rendezendő programoknak, a személyes találkozásoknak, így idén a teljes program az online térben zajlik majd.
Lesz fotópályázat, TOTÓ és virtuális túra is.
/////////////////
A Földrajz Éjszakája alkalmából fotópályázatot hirdetnek amatőr fotósoknak: „Fotózzuk a vízben tükröződő környezetet!” címmel!
Keressenek, kutassanak környezetükben olyan helyeket, ahol a tócsákban, vízcseppes növényeken, egyéb vizes felületeken tükröződik a környezet. Izgalmas téma lehet a vízben szaladgáló, ugráló kutyusok, egyéb szeretett állatok fürdése a tócsákban.
Olyan fotókat várnak, melyek ezeket az élményeket tükrözik a nap bármely szakaszában.
Beküldendő személyenként 3 db fotó gyerekektől, felnőttektől. A legnagyobb öröm az lenne, ha családok is küldenének fotókat.
Feltételek: A fotók ne legyenek egy évnél régebbiek! Digitális, JPG
kiterjesztésű, max. 4-5 MB terjedelmű legyen. Nem kell szerkeszteni, max. vágni!
Minden kép alá kerüljön a következő fáj név: alkotó neve; rövid cím; életkor.
Az elkészült fotókat szakmai zsűri értékeli, minősíti. A fotókból egy virtuális kiállítás nyílik a Zsombói Vándor oldalon.
Az elkészült fotókat a zsomboivandor@gmail.com email címre kérik küldeni!
Határidő: 2021.04.07. 24:00
Eredményhirdetés: 2021.04.09-én, az esemény estéjén.