Egyéb

Green Market Karácsonyi vásár

Klauzál téri vásárcsarnok
2023. december 02. (szombat) 10:00 - 2023. december 03. (vasárnap) 18:00
Ingyenes

Helyszín:

Klauzál téri vásárcsarnok
1072 Budapest, Klauzál tér 11

Budapest legzöldebb vására a Green Market karácsonyi programsorozatot szervez a felújított Klauzál téri Vásárcsarnokban.
A közösségi gondolkodás, a fenntarthatóság és a befogadó társadalom elvét valló Green Market Budapest legnagyobb fedett karácsonyi vásársorozatát kínálja advent idején.
A Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében négy hétvégén várják az ünnepre készülődőket a Klauzál téri Vásárcsarnokban.


Középpontban a fenntarthatóság!
A GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron szeretnék ráirányítani a figyelmet arra, hogy a karácsonyi készülődés és vásárlás idején is kiemelten fontos, hogy fenntartható módon gondolkodjunk. A szervezők hisznek abban, hogy az észszerűség és a fenntarthatóság jegyében is megőrizhető a karácsony varázsa és gazdagsága!
A GREEN MARKET szeretné összehozni mindazokat, akik érdeklődnek és elkötelezettek a fenntartható jövő megteremtésért. Az eseményen nagy számban lesznek olyan árusok és kiállítók, akik a környezetvédelem, az újrahasznosítás, a zero waste és a fenntarthatóság terén dolgoznak és alkotnak. A kiállított termékek minőségi és kreatív megoldásokat kínálnak a mindennapi életünket érintő kihívásokra.


Minden hétvégén, szombaton és vasárnap is zenés programokkal, koncertekkel várják a gyerekeket és felnőtteket.