Egyéb

International GT Open - Autóverseny

Hungaroring
2021. július 10. (szombat) 09:00 - 2021. július 11. (vasárnap) 17:00

Helyszín:

Hungaroring
2146 Mogyoród

Az idén is visszatér a Hungaroringre az International GT Open, a szokásosnál is színesebb lesz a mezőny. Nézők is lehetnek a lelátókon.
Tavaly az International GT Open első hétvégéjét rendezték a Hungaroringen, idén az egyik legrangosabb és legnagyobb hagyományokkal rendelkező európai GT-bajnokság harmadik állomása lesz Mogyoród. Tavalyhoz képest két további széria versenyeivel bővült a program, a rendkívül színes kínálatban forma- és túraautók egyaránt szerepelnek.
Az International GT Open és a GT Cup mezőnyében a legváltozatosabb GT3-as és GT4-es versenyautók szerepelnek, a legfrissebb fejlesztésű Bentley-kkel, Ferrarikkal, Lamborghinikkel, McLarenekkel és Mercedesekkel is találkozni lehet - a teljesség igénye nélkül.
A szebbnél szebb túraautók mellett formaautók is érkeznek szép számmal: ismét visszatér az új generáció számára tanulási lehetőséget biztosító Euroformula Open, amelyhez csatlakozik a francia Forma-4-es bajnokság is. Nem fognak csalódni a márkakupák szerelmesei sem, a programot a Renault Clio Cup Europe küzdelmei teszik majd teljessé.
Jó hír, hogy idén a nézők is visszatérhetnek a lelátókra, szombaton és vasárnap is fel lehet ülni a tribünökre. A belépés 14 év alatt felnőtt kísérővel ingyenes, védettségi igazolvány szükséges.