Egyéb

Kazai Ági - Szabad a hang

Kazai Ági előadó
Marczibányi Téri Művelődési Központ
2024. április 27. (szombat) 10:00 - 13:00
Ár: 12000 Ft

Helyszín:

Marczibányi Téri Művelődési Központ
1022 Budapest, II. kerület, Marczibányi tér 5/a.

Interaktív énekes workshop Kazai Ágival


Hangunk az egyik legalapvetőbb és egyben legkreatívabb kifejezőeszközünk. Minden hangban ott él egy történet. Legyen az éneklés vagy beszéd, minden hangindítással azt üzenjük: „Figyelj rám, szeretnék mondani valamit.”
Minden hang egy levegővétellel kezdődik. A légzés megtartó erejének segítségével utat tör magának és áramlik a hangod. Ha szeretnéd megtalálni az igazi hangodat, ha elmélyítenéd a meglévő tudásodat, vagy csak szeretnél erősebben kapcsolódni a hangodhoz és általa önmagadhoz, ezen az intenzív, 2 órás, interaktív workshopon te is megtalálhatod az ehhez vezető utat.
Erősítik a testtudatosságot, ritmusgyakorlatokat és hallásfejlesztést végeznek, foglalkoznak a légzéstechnikával, improvizálnak és közösen komponálnak, miközben szabadjára engedik a hangukat.


A workshop vezetőjéről:
Kazai Ági egy sokoldalú, kísérletező előadó- és alkotóművész. Klasszikus- és népzenén nevelkedett, majd beleszeretett a jazz műfajába. Egyetemi tanulmányait a Kunstuniversität Graz jazzének szakos hallgatójaként kezdte, tanári mesterdiplomáját a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen vehette át 2016-ban. Jazzéneket oktat, zenei workshopokat és filmzene kurzusokat tart, a Metropolitan Egyetem és a Kodolányi János Egyetem után az ELTE is meghívta oktatóinak sorába. Az alternatív zenei szcénában alkalmazott zeneszerzői- és oktatói tevékenysége miatt is ismertté vált az elmúlt 15 évben. Tanítványai között a hazai zenei élet kiemelkedő szereplői is megtalálhatóak.


Résztvevők száma: maximum 15 fő
Életkor: 16 év felett
A foglalkozás nem igényel zenei előképzettséget.
Jelentkezés: kazaiagimusic@gmail.com
Jelentkezési határidő: 2024.01.19.
Részvételi díj: 12 000 Ft/fő


Helyed a részvételi díj átutalását követően biztosított.