Egyéb

KULTIK Terasz nyitás - Emma

KULTIK Terasz Corvin Plaza
2020. június 17. (szerda) 21:00

Helyszín:

KULTIK Terasz Corvin Plaza
1083 Budapest, Futó u.37-45. 2.em.

Szabadtéri mozivá alakul a Corvin Plaza tetőterasza! Biztonságos, tágas elrendezéssel nyit a KULTIK Terasz. Június 17-én nyitja kapuit a KULTIK Terasz a Corvin Plaza tetőteraszán, ahol a szabad ég alatt főként premier filmeket mutatnak be. Az 54 férőhelyes kutyabarát moziban nyugágyakról, babzsák fotelekből vagy rendezői székekből nézhetitek a filmeket a csillagok alatt. A kialakításnál törekedtek a szervezők a biztonságra, a vírusveszély miatt kifejezetten tágas elrendezéssel várják a vendégeket. A 160 helyett egyelőre 54 hely közül választhattok kényelmes nyugágyakat, rendezői székeket vagy kipróbálhatjátok a babzsák foteleket is. Az ülőhelyek egymástól a lehető legtávolabb kerültek elhelyezésre, a tágas elrendezéssel a vírusveszélyt szeretnék minimálisra csökkenteni a szervezők. A nagy tér miatt a kutyák is kényelmesen elférnek a lábaknál, így a szőrös kedvenceknek sem kell otthon maradniuk.


Az igazi moziélmény mellé természetesen a mozis büfé is dukál. A KULTIK Teraszon a valódi ízletes popcorn mellett, felfrissíthetik magukat hideg üdítővel is. A különleges szabadtéri mozi még a nyár idegesítőbb vérszívóira is gondol: a szúnyogokat speciális fáklyás rendszer tartja távol, hogy ne kelljen őket hessegetni a mozizás alatt. A hűvösebb estéken pedig ingyenesen biztosítanak  puha meleg takarókat is. A KULTIK Terasz azzal is kiemelkedik a szabadtéri mozik sorából, hogy az örök favoritok mellett vetítik a legfrissebb premierfilmeket is. A KULTIK Terasz első vetítésén, Jane Austen imádott komédiáját, az Emma című kosztümös filmjét láthatják. Ezt követően minden este 21 órától ülhetnek be hozzájuk egy jó filmre.


Jane Austen ismert családregényének filmváltozata a korabeli Anglia atmoszféráját remekül adja vissza a látványos helyszínekkel, a gazdag enteriőrökkel. Emma bájos, gazdag, művelt és mások gondjai iránt fogékony, akit betegeskedő idős édesapja valósággal imád, ugyanakkor érzelmileg zsarol is. A sok szabadidővel rendelkező Emma egyetlen gyengesége, hogy baráti köréhez tartozó magányos hölgyeket a saját elképzelése szerint akar összeboronálni reményteljes fiatalemberekkel. Ami pedig a saját érzelmi életét illeti, képtelen megfejteni, hogy valójában mi is megy végbe a szívében. A naivitásig jóindulatú és tapasztalatlan Emma görcsös segíteni akarása miatt csaknem elmegy a saját boldogsága mellett.


(a film adatlapja)