Egyéb

MTV EMA Jegykiosztó - a legnagyobb fanoknak

BOK C Sportcsarnok
2021. november 07. (vasárnap) 09:00 - 18:00

Helyszín:

BOK C Sportcsarnok
1146 Budapest, XIV. kerület, Dózsa György út 1

Itt a lehetőség, hogy Te is ott legyél a nemzetközi MTV EMA gálán Budapesten és testközelből üdvözölhesd kedvenc sztárjaidat!
Menj el november első hétvégéjén a BOK Sportcsarnokhoz, ahol találkozhatsz kedvenc hazai influencereiddel!


Bóna Bianka, Radics Zsombor, Dárdai Blanka, Lil G, Budavári Fülöp, Rubint Rella, Palkovics Zóra, Király Lina, Burján Fanni, Whisper Ton, Lady Szomjas, Hollósi Jázmin, Pap Dorci, Csicsi Do, Osváth Zsolti, Miskovits Marci, Viczián Viki, Verebélyi Vivi és Nagy Norbi


De ez még nem minden: amennyiben az első kétezer résztvevő között érkezel, egy ingyen jeggyel gazdagodhatsz, mégpedig egyből az MTV EMA vörös szőnyege mellé szól a meghívásod, ahol testközelből köszöntheted a díjátadóra érkező sztárokat, majd az élő shown is az első sorban tombolhatsz!
Az MTV arról is gondoskodik, hogy a rajongók már a Jegykiosztón is hangolódjatok a díjátadóra, a helyszínen ugyanis egy embernagyságú EMA díj mellett lehet majd kreatív fotókat készíteni.
Ezen kívül a fanok számára számos normál méretű díj is rendelkezésre áll, így mindenki lehetőséget kap arra, hogy pár percre a sztárok bőrébe bújjon.


Legfontosabb információk:
Helyszín: BOK Sportcsarnok (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)
Időpontok: november 5. 16:00-19:00, november 6-7. 9:00-18:00
Ott a helyed, amennyiben betöltötted a 16. életévedet és úgy érzed Te vagy Magyarország leghangosabb és legkreatívabb zenei rajongója.
Biztonságotok és egészségetek mindennél fontosabb számunkra, ezért az esemény csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogatható és a rendezvény ideje alatt kötelező a maszk viselése ‼️

Ajánlók és kritikák: