Egyéb

MVM Edison Junior pályázat

ONLINE
2020. június 01. (hétfő) - 2020. június 30.

Helyszín:

ONLINE
1000 Budapest, Világháló

A szervezők 6-14 éves gyerekek pályázatait várják, akik imádnak alkotni, kreatívkodni. Mindig új felületekkel kísérleteznek, átalakítanak, szétszednek, majd újból összeraknak különböző tárgyakat. Képzeletüknek semmi sem szabhat határt, így mindig meglepő, és sokszor hasznos ötletekkel állnak elő.


Ahhoz, hogy érvényes legyen a pályázatotok, mindenképp szükségetek lesz szülői hozzájárulásra, amelyhez a nyilatkozatot le tudjátok tölteni a pályázati űrlapról. A pályázat lezárultával szakmai zsűrink értékeli a beérkezett pályaműveket, majd kihirdet kategóriánként 3 helyezettet, illetve összesen 3 különdíjat.


Ne csüggedj, ha az ötleted a hagyományos kategóriákban nem kerülne be az első három helyezett közé, még mindig nyerhetsz! Ha tiéd a legőrültebb, a legzöldebb vagy a legkönnyebben megvalósítható ötlet, akkor sem távozol üres kézzel.


Rajzold le, tervezd meg a gondolatmeneted! Dokumentáld a folyamatot a kiindulástól! Mutasd be az ötletet szövegesen, fotóval, videóval, illusztrációval vagy látványtervvel alátámasztva!


Kategóriák:


Hozd létre: Találj ki egy új tárgyat vagy ötletet!
Ha ebben a kategóriában neveznéd ötleted, tehát szeretnél létrehozni valami újat, akkor válassz ki tárgyakat, tedd le azokat magad elé és használd a tárgyak tetszőleges elemeit, hogy egy új tárgyat vagy ötletet hozz létre! Például egy focilabdából, egy villanykörtéből és egy fadarabból is könnyedén válhat egy búrás lámpa.


Tedd jobbá!: Fejlessz tovább egy tárgyat vagy ötletet!
Ha ezt a kategóriát választod, tehát javítani szeretnél egy meglévő tárgyon vagy ötleten, akkor pl. a tárgy megváltoztatásával, esetleg több elem hozzáadásával tedd jobbá azt! Ha pl. egy napszemüvegből indulunk ki, annak keretén, lencséjén vagy az alakján is változtathatsz, hogy jobbá vagy hasznosabbá tedd.


Alakítsd át!: Használj más célra egy már létező tárgyat!
Olyan ötlettel nevezz ebben a kategóriában, amelynek lényege, hogy egy már létező tárgyat alakítasz át, ruházol fel más funkcióval, az átalakítás után tehát már más célra lesz használható, mint előtte. Engedd el a fantáziád, egy teniszütőből is lehet például ékszertartó, ha kreatív vagy!Zsűri:


Jákó Eszter Júlia, Kommunikációs Igazgató, MVM
Márton István, Vezérigazgató, @ Smart Future Lab
Tóth Zsófia, Társalapító és Vezérigazgató, Volteum
Székely Martin, Nyelvtanár és online tartalomgyártó


Jelentkezési határidő: június 30.


További infó itt!