Egyéb

Nevelőszülők Találkozója

Fővárosi Állat- és Növénykert
2022. május 15. (vasárnap) 09:30 - 16:30

Helyszín:

Fővárosi Állat- és Növénykert
1146 Budapest, XIV. kerület, Állatkerti körút 6-12.

A tavaszi Állatkerti Nevelőszülők Napján már fél tízkor elkezdik a programokat! Lesz megnyitó, szülői értekezlet különböző időpontokban és helyszíneken, tombola, állomásjáték és persze sztárvendég! (Részletes programhoz görgess lejjebb)
A nevelőszülői értekezletek 10 órakor kezdődnek, a legnépszerűbb állatok esetében két turnusban tartják meg a találkozókat, amelyeken előzetes regisztrációval lehet részt venni. Az elefántok, a kispandák és a pingvinek örökbe fogadóit már ki is értesítették a részükre két csoportban megrendezendő nevelőszülői értekezletek választható időpontjairól.
Kérik ne hagyjátok otthon az örökbefogadáskor kapott nevelőszülő kártyát, hiszen az a plasztik kártya díjmentes belépésre jogosítanak az Állatkertbe 2022. május 15-én egy fő részére.
Az Állatkertbe való belépéskor minden örökbefogadónk ajándék Moments csokit kap az ICD Hungária Kft jóvoltából.
De azok sem maradnak állatkerti élmények nélkül, akik nem tudnak személyesen eljönni: számukra Virtuális szülői értekezletet tartanak facebook oldalon: lesznek kisfilmek az új állatokról, virtuális állomásjáték és tombolasorsolás is!