Egyéb

Online - Improvizáció felnőtteknek

Online nézhető ONLINE
2021. március 05. (péntek) 10:00

Péntekenként 10:00-12:00 között OTTHONRÓL merülhetsz bele a játékba! Csinálj valami egészen mást és kapcsolj ki! Szökj ki a kisszobába egy laptoppal/telefonnal és szabadulj fel!
Az online tér új dimenziókat nyit meg előtted, fedezd fel hogyan játszhattok otthonról!


Az elsődleges cél, hogy felszabadult légy, merj hibázni. Eközben az improvizációs játékok hatással vannak rád, arra, hogy hogyan viszonyulsz másokhoz, a viselkedésedre, a kapcsolataidra. Megtanít szembenézni az ismeretlennel, örömmel fogadni a változást és más szemmel nézni a megszokott hétköznapokra; hogy könnyebben reagálj a hirtelen változásokra, jobban tűrd a bizonytalanságot (például most, a járvány okozta, kérdőjelekkel teli időszakban).
Ha ráadásul még szülő is vagy, akinek nem sok ideje jut saját magára, amikor kikapcsolhat, felszabadultan, csak a saját kedvére és örömére játszhat, itt a lehetőség, hogy belefeledkezz valamibe, ami önbizalmat ad, feltölt energiával, ráadásul olyan készségek is fejlődnek általa, amelyeket egy (vagy több) gyerek mellett gyakran használunk.
Végre valami csak RÓLAD szól!
A foglalkozást Vargyas-Tóth Juliska tartja, aki 10 éve foglalkozik színházi improvizációval, 9 éve a Grund Színház tagja.