Egyéb

Őszi Pedagógus Nyílt Nap az Állatkertben

Fővárosi Állat- és Növénykert
2023. október 14. (szombat) 09:00

Helyszín:

Fővárosi Állat- és Növénykert
1146 Budapest, XIV. kerület, Állatkerti körút 6-12.

Ismét sokféle szakmai programmal és nagy belépési kedvezménnyel várják az oktatásban, nevelésben dolgozó kollégákat az őszi Pedagógus Nyílt Napon, október 14-én, szombaton!
Őszi programjaik fókuszában a természet- és vadállatvédelem áll. Így a változatos programkínálatban az előadások főként az állatkert és természetvédelmi partnerszervezeteik e téren végzett munkáját, közös erőfeszítéseit mutatják be. Gyakorlati bemutató foglalkozásaik is elsősorban a kedvtelésből tartott állatok felelős és állatjóléti szempontú tartásához adnak sok hasznos ötletet. De természetesen most is részt lehet venni a népszerű szakvezetéseken, az állatkerti foglalkozásokat szemléletesen és élményszerűen ismertető tematikus sétákon és arra is van lehetőség az interaktív szakmabemutató standoknál, hogy az állatkerti foglalkozásokhoz szükséges eszközöket szakemberek útmutatásával kézbe lehessen venni.
A gazdag programon kívül a szakmai napon nagy belépési kedvezményt is biztosítanak mind az óvodapedagógusoknak, tanítóknak, tanároknak, valamint a szakképző intézményekben oktató kollégáknak is.
BELÉPÉSI KEDVEZMÉNY A PEDAGÓGUS NYÍLT NAPON:
Érvényes pedagógus igazolvánnyal ezen a napon a pedagógusok 300 Ft-os jeggyel látogathatják az Állatkertet.


A szakmai programokon való részvételt előzetes internetes regisztráció esetén tudják biztosítani.