Egyéb

Tabuk és városi legendák a csillagászatban – kérdések és válaszok égen-földön

Online nézhető ONLINE
2021. május 02. (vasárnap) 19:00
Ár: 1490-6000 Ft

A GALAXIS ÚTIKALAUZ sorozat második évada.
Csatlakozz a földöntúli utazáshoz, melyen izgalmasnál izgalmasabb témákat járnak körbe!


7. rész: Tabuk és városi legendák a csillagászatban – kérdések és válaszok égen-földön.
Akik a nézőket kalauzolják: Zsidi Gabriella és Steinmann Vilmos


Biztos benned is felmerült már: Mi lenne ha nem lenne Hold? Mi lenne ha a Nap fekte lyukká változna? Tényleg létezik Szuperhold…?
Ha eddig nem merted megkérdezni most itt a lehetőség, hogy megkérdezd! Ezen az estén bármit kérdezhetsz, nincsenek tabuk vagy rossz kérdések! Ennek az előadásnak csak az univerzum vége (van egyáltalán vége!?) és a TI kérdéseitek szabnak határt.
Az univerzummal kapcsolatos kérdésekre a válaszokat égen-földön keressük, mindent bevetve. Ezért MI is megmozgatjuk az eget, vagyis egy csillagászt és a földet, tehát egy geográfust, hogy mindenre a lehető legjobb tudásunk szerint válaszoljunk.
Bennük is felmerültek olyan kérdések, hogy milyen szaga van világűrnek, át lehet-e repülni egy gázbolygón, vagy merre van odakint a fel-le és a le-fel…? Ezekre és a TI kérdéseitekre is választ kaphattok, de nem csak akkor, ha velük tartotok, hanem ha kérdeztek is…most kivételesen előre!


Az élő közvetítés linkjét jegyvásárlást követően, az előadás megkezdése előtt 2 nappal küldik el a megadott email címre.