Egyéb

Tojáskereső Családi túra - Normafa

Normafa
2024. március 30. (szombat) 09:00 - 11:30

Helyszín:

Normafa
1121 Budapest

Szeretettel várják a családokat a húsvétváró családi túrán, ahol az ErdőTekergő Családi túrákhoz hasonlóan egy térkép segítségével kutatják fel a Tojásligetet az erdőben, ahova a húsvéti nyuszi rengeteg kis ajándékot rejtett el. Azonban nem lesz ez olyan egyszerű, hiszen 10 húsvéti témakörhöz kapcsolódó állomás rejt 1-1 térképrészletet, amit összerakva rajzolódik ki a Tojásliget pontos helye. A túra közepén bőséges tízóraival készülnek mindenkinek.
A húsvéti családi túrát már 1,5 - 2 éves kortól tudják teljesíteni a gyerkőcök a túrát és örülnek a tojáskeresésnek, de a kisiskolás korosztály is élvezi a játékokat, feladatokat.
A Tojásligeten a kisebb korosztály is megtalálja a neki való ajándékot, a húsvéti nyuszi igyekszik nem csokitojással tömni a lelkes apróságokat (de lesz csokitojás is a túratáskában, ha valaki azt is szeretne).


Indulási/érkezési helyszín: Normafa, Normafa Síház, találkozó a székelykapu melletti padoknál

Táv: a túra kb. 2 km hosszú, futóbiciklivel, babakocsival és bejárható


A program díja 8500 Ft/család (ebből 3500 Ft előleg), ami tartalmazza a 2,5 órás tojáskereső programot, az ajándékot, a bőséges uzsonnát és a kézműves programot az erdőben


JELENTKEZÉS A PROGRAM ELŐTT MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGES, csak kitöltött jelentkezési lappal és az előleg elutalásával tudjuk elfogadni a jelentkezést!
1. JELENTKEZNI ITT TUDTOK


A kitöltött jelentkezési lap alapján díjbekérőt küldenek.
2. Az előleg befizetésével foglaljátok le a helyeteket a túrára.
Betegség esetén vagy ha valaki nem jelenik meg a megadott időpontban az előleget nem áll módjukban visszatéríteni. Megértéseteket köszönik!
Családi túráik általában telt házasok, MAXIMUM 12 CSALÁD JELENTKEZÉSÉT TUDJÁK FOGADNI, így érdemes mihamarabb jelentkezni, ha tudjátok, hogy biztosan szeretnétek jönni.
További információ:
Horváth Janka 20/2623761
erdotekergok@gmail.com