Egyéb

Töri Maraton 2021

Online nézhető ONLINE
2021. április 27. (kedd) 14:00 - 2021. április 30. (péntek) 19:00
Ingyenes

Kedves érettségiző diákok!
Ha az érettségi véghajrájában úgy gondoljátok, hogy szükségetek lenne még egy kis ismétlésre, akkor a legjobb helyen jártok, ugyanis a hagyományhoz híven, idén is megrendezésre kerül a Töri Maraton, méghozzá április 27-30. között‼️
Ez az év így online térben meglehetősen nehéz volt, rengeteg új kihívást állított az idén érettségizők elé, ezért a Töri Szekció szeretné az utolsó napokat és a felkészülést megkönnyíteni számotokra. Alapelvük, hogy a történelmet minél érdekesebben és színvonalasabban adják át és ezen mentalitás keretein belül szervezzék nektek a Maratont is.
Elhozzák nektek online stream formájában az érettségin leggyakrabban előforduló, legeslegfontosabb témákat, melyek utolsó átismétlése nagy segítséget jelenthet majd akár az esszéknél, akár a szóbeli során!
A prezentációk lényegretörőek lesznek, mindössze 30-60 perces összefoglaló előadásokkal átismételnek minden fontos témát, ami akár közép-, akár emelt szinten előkerülhet. Az előadások minden nap 14:00 és 19:00 között kerülnek megrendezésre, mégpedig YouTube-on, így bárki, bárhonnan egyszerűen bekapcsolódhat!
A pontos menetrenddel, a témákat és az előadókat illetően még a későbbiekben érkeznek részletes információval! 
Az esemény nyílt és természetesen teljesen ingyenes, hívjátok meg osztálytársaitokat, barátaitokat és nézzétek együtt a Maratont! Remélik, minél többetekkel találkozhatnak majd az előadásokon!
Sok-sok szeretettel várnak titeket!