Egyéb

Tulipánszüret a völgyben

Kincsek Völgye
2020. április 09. (csütörtök) 10:00 - 2020. április 19. (vasárnap) 18:00

Helyszín:

Kincsek Völgye
8614 Bálványos, Felsőhegy

Szeretettel meghívnak benneteket ismét a völgybe! 
Különleges meglepetéssel készülnek számotokra. 2017 ősze folyamán kezdetét vette az első mandala készítése....természetesen virágból. A forma egy szakrális geometriai forma egy Nautilus csiga, mely a Fibonacci és az aranymetszés szabályait hordozza...ebben a mintában rejtettek el 16.000 darab tulipánhagymát. Szépsége és érdekessége nem csak ebben rejlik csupán, hanem abban is, hogy a csigaház "szeleteibe" más-más színek jelennek meg.
Ha te is szeretnél részese lenni mikor megmutatja magát teljes pompájában , akkor itt a helyed a Kincsek Völgyében ezen a programon! 
Ami egy ÚJABB MEGLEPETÉS...számotokra, egy másik mandala is készült az elmúlt ősszel:) Ebbe is rengeteg tulipán, nárcisz és jácint is került. Az idén 2020-ban immár 3 mandalából válogathatjátok össze a húsvéti vázába valót.  Lehetőségetek lesz a virágokat tetszés szerint csomagolni és kötözni.


Itt lesz a Világfa Waldorf Iskola kisebb csapata is kik elhozzák kézműves termékeiket. Továbbá házi kézműves finomságok várják a völgybe látogatókat.


A program április 9.-én csütörtökön kezdődik és április 13.-án, hétfőn ér véget.  Ezeken a napokon 10:00-18:00-ig várnak benneteket. A második hétvége időpontja: április 17-19.


Metszőollót hozzatok magatokkal ugyanis mindenkinek nem tudnak kölcsönözni.
A virágok ára 50-200 forint lesz. Ezen a hétvégén nem csak a tulipánokban gyönyörködhetsz, hanem megismerheted mit is csinálnak itt a Völgybe. A barátaid és a fényképezőgéped mindenképpen hozd magaddal! Piknikezéshez ne felejtsd otthon a pléded...étellel, itallal szolgálnak helyben is. Várnak sok szeretettel és rengeteg mesés tulipánnal, nárcisszal és játcinttal!