Egyéb

Vasárnapi barangoló - A lakatosmester cégére

Kiscelli Múzeum
2020. január 19. (vasárnap) 15:00 - 17:00
Ár: 3200 Ft; testvérkedvezmény: 2400 Ft; kísérőjegy: 1600 Ft

Helyszín:

Kiscelli Múzeum
1037 Budapest, Kiscelli utca 108.

"Ne érj hozzá! Ne lépj rá! Vigyázz! Itt nem rohangálunk! Itt nem kiabálunk! Ez nem játszótér! ... Vagy mégis?"

A Kiscelli Múzeum 2020-ban Vasárnapi Barangoló címmel havi rendszerességgel családi foglalkozást indít, hogy a műtárgyak segítségével egy képzeletbeli világba utazzatok ahol egyszerre játsszhattok, tanulhattok és alkothattok.

A Barangoló a Kiscelli Múzeumban című kiadványunk egykor azért született, hogy a kiállított tárgyakat, festményeket a könyvben kiegészíthessük és tovább gondolhassuk kedvünk és kreativitásunk szerint. A most induló múzeumpedagógiai foglalkozásnak ugyanez a lényege: ismerjük meg a kincseket, járjunk utána az eredeti történeteiknek, játsszuk el, hogy életre kelnek, majd átszínezve, átszabva, átformálva alakítsuk saját tárgyainkká őket.
A kulcsos cégéreinkkel különféle zárakat nyithattok ki, a könyvkötő céh ládájába titkos üzeneteket rejthettek, nyomába eredhettek a furcsán mozgó ráknak, és eltüntethetitek a színes üvegablakokat, hogy a sötétség birodalmába lépjetek.
A foglalkozás időtartama 2 óra. A programot a 7-14 éves korosztálynak ajánlják, a vasárnap délutáni kávéra és kakaóra pedig mindenkit vendégül látnak!


A foglalkozás időtartama: 2 óra
Maximális létszám: 15 fő
Ajánlott korosztály: 7-14 év
Bevezető jegyár: 2.400 Ft/fő
Kísérőjegy: 1.600 Ft/fő


A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött!
További információ: kapcsolat@kiscellimuzeum.hu