Fesztivál

A XIII. kerület születésnapja

Béke tér
2022. május 28. (szombat) 10:00 - 2022. május 29. (vasárnap) 20:00
Ingyenes

Helyszín:

Béke tér
1139 Budapest, XIII. kerület, Béke té

KERÜLET SZÜLETÉSNAPI PROGRAMOK MÁJUS UTOLSÓ HÉTVÉGÉJÉN!


A sátrakban és az előttük lévő szabadterületen bemutatkoznak a szervezetek workshop, bemutató, flasmob formájában. De helyet kapnak az egészségmegőrzéssel és az egészséges életmóddal foglalkozó szervezetek is.
A Kerület Születésnapja szombatjának megkoronázásaként este 19.00-tól pedig a Nagyszínpad sztárvendége a HOOLIGANS zenekar, akik egy igazán pörgős pop/rock koncertet adnak majd. 


A Születésnapi hétvége második napján szintén várja a gyermekeket a Gyermeknapi forgatag!
Május utolsó szombatján 2 év kihagyás után ismét megünneplik a XIII. kerület születésnapját, és a tavasz érkeztét. 10.00-től 18.00-ig a legkisebbek szórakozásáról gondoskodnak, hiszen gyermeknapi forgataggal készülnek a Béke tér hátsó árnyékos részén.
Hangos lesz a kacaj, hiszen kipróbálhatják a gyermekek a kisvasútat, a népi játékokat, a kosaras körhintát, a kézműves foglalkozásokat, az arcfestést is. Ha ez még nem lenne elég, a tér felső részén egy óriási légvárat lehet majd kipróbálni, de nem maradhat el a lufihajtogatás sem.
Az idei év újításaként színpadi programokkal is várják a gyermekeket, hiszen a Béke térre költözik a Tücsöktanya pünkösdváró gyermeknapja is!