Fesztivál

ALL-IN Debrecen: Flamand napok

Debrecen
2022. május 02. (hétfő) 10:00 - 2022. május 31. (kedd) 22:00

Helyszín:

Debrecen
4000 Debrecen

Az ALL-IN Debrecen nevet viselő programsorozat a Debrecenben élő kultúrák sajátosságait, érdekes szokásait és kuriózum gasztronómiáját mutatja be a látogatóknak. Elsőként, május 2. és 31. között a flamand nemzet képviselői hozzák el kultúrájuk sava-borsát.


Az ALL-IN Debrecen rendezvényeinek célja, hogy olyan közösségi eseményeket hozzon létre, melyeknek üzenete az egymás iránti érdeklődés támogatása, a sokszínűség tisztelete, végeredményében pedig az egymás iránti elköteleződés, az összetartó városi közösség támogatása, és egy léptékváltás előtt álló, soknemzetiségűvé váló település szereplőinek kölcsönös megismerése.


2022 májusában megrendezésre kerül az ALL-IN Debrecen I Flamand Kulturális Napok, melynek keretein belül Manneken Pis kincsvadászat, bonbonkészítő workshop, történeti szakácskönyvkiállítás, filmhét, túrabeszámoló és belga képregényekkel foglalkozó előadás is a programkínálat része.


A kulturális napok csúcspontja Wim Mertens világhírű flamand zeneszerző és zongorista május 4-ei koncertje a Kölcsey Központban.