A hazai fogyasztók még ritkábban választják a bárányhúst, de ez az esemény kitűnő alkalom arra, hogy minél többen kedvet kapjanak hozzá! A Bárány Napok célja, hogy finomabbnál finomabb ételekkel ismerkedhessenek meg az étterembe járók, hogy minél több étterem kínálatában szerepeljen ez a különleges és egyelőre ritkán fogyasztott húsféle. Az eseményt immáron harmadik alkalommal rendezik meg. A szervezők tartottak attól, hogy az eredetileg tavaszra tervezett akciót az idei járvány derékba töri, azonban a legnagyobb örömükre nem csökkent az éttermek lelkesedése, idén is országszerte csaknem ötven helyszín közül választhatnak a vendégek.
A teljes lista itt található
Akik kedvet kaptak a Bárány Napok kapcsán, hogy otthon is bárányhúsos ételt készítsenek, nem kell keresgélniük! A www.barihus.hu oldalra ellátogatva számos ínycsiklandó, otthon is elkészíthető recept várja őket, illetve bővebb információkat találhatnak mind az európai bárányhús fogyasztási trendekről, mind és a húsfajta fogyasztásának előnyeiről is.