Fesztivál

Budapest Art Week

Elmarad
Budapest
2020. április 14. (kedd) 10:00 - 2020. április 19. (vasárnap) 18:00

Helyszín:

Budapest
1000 Budapest

2020 tavaszán már ötödik alkalommal dübörögnek a képzőművészeti élet legkülönbözőbb helyszínei Budapest szerte.


Hogy mit kell tudnod a Budapest Art Week (BAW) képzőművészeti programsorozatról? Idén április 14-19. között kerül megrendezésre a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül, egy olyan nagyszabású eseménysorozat, amely az országban egyedülállóan fogja össze a galériákat, múzeumokat és  kiállítótereket.


Mit jelent ez az összefogás?
A programsorozat ideje alatt - azaz 6 napon át - mindössze egyetlen belépő megvásárlásával látogatható mind a 70 résztvevő helyszín. Nem csupán a helyszínekhez kötődő közel 90 kiállítást tekintheted meg, de az ezekhez kapcsolódó összes programra is érvényes a Budapest Art Week bérleted! És, hogy milyen programokkal készülnek a BAW helyszínei?
▪️kiállításmegnyitókkal,
▪️tárlatvezetésekkel,
▪️workshopokkal,
▪️beszélgetésekkel,
▪️filmvetítésekkel,
▪️valamint az alkotókkal való találkozókkal.


A cél lehetőséget teremteni, hogy a nemzetközi színtéren is elismert klasszikus, illetve újgenerációs galériák és vezető múzeumok gyűjteményeiből egyszerre válogathass. A Budapest Art Week nem pusztán egyszeri betekintést kíván nyújtani a város művészeinek, művészeti szakembereinek és színtereinek világába; hanem azt szeretné, hogy a friss tapasztalatok később is a mindennapok részévé váljanak.