Fesztivál

DOGZ Fesztivál és Konferencia

Helyszín:

Városligeti Nagyrét
1146 Budapest, XIV. kerület
Magyar Zene Háza
1146 Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 3-5
DOGZ Fesztivál színpad
1147 Budapest, Városliget

Szeptember 7-én nagyszabású családi fesztivállal, valamint szakmai konferenciával várunk minden hazai kutyatartót, kutyás szakembert, leendő gazdit, állatszerető kicsit és nagyot, és természetesen kedvenceiket is.


3 helyszínnel, 16 kutyás szakemberrel, és közel 20 kutyás programmal várunk minden érdeklődőt és kutyás gazdit.
Látványos bemutatókkal, ingyenes állatorvosi tanácsadással, szakmai előadásokkal készülünk, ráadásul a Rex Kutyaotthon Alapítvány és a Noé Állatotthon Alapítvány is jelen lesz örökbefogadható kedvenceikkel.


Ingyenes családi program
A Városligetben az ingyenes szabadtéri programokon a látogatók számos kutyafajtával ismerkedhetnek meg, köszönhetően a fajtaklubok képviselőinek, valamint a különféle kutyás bemutatóknak.


Örökbe fogadható kedvenceikkel jelen lesz a Rex Kutyaotthon Alapítvány és a Noé Állatotthon Alapítvány is, így ismerkedésre, sétáltatásra és önfeledt játékra is lesz lehetősége mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek.


Ha szeretnél bepillantást nyerni abba, miként dolgoznak a rendőr- vagy a keresőkutyák, akkor a fesztiválon teljesül a kívánságod! Ahogy akkor is várunk, ha megtudnád, mit tanulnak az ebek egy trükkiskolában, mi az a dog dancing, vagy miként mérik össze ügyességüket a kutyák agilityben.


A fotófalnál örök emléket is készíthetsz magadról és négylábú társadról, akivel egyúttal érdemes lesz ellátogatnod az állatorvosi pontra is, ahol egyéni tanácsadás keretében teheted fel kérdéseidet, és egészségügyi szűrővizsgálatokat is elvégeztethetsz kedvenceden. Frissítőpontunkon kávéval várunk, és könyvvásárlásra, valamint dedikálásra is lesz lehetőség.


Bemutatókkal egybekötött előadások
Az ingyenes programok mellett a kutyatartóknak (vagy leendő gazdiknak) és a kutyákkal dolgozó szakembereknek érdemes lesz jegyet váltani a szabadtéri színpadon fellépő előadók bemutatóira is. Itt kutyakiképzők, etológus, állatvédelmi szakember, illetve állatorvos beszélnek hivatásuk aktualitásairól, mindezt interaktív keretek között.