Fesztivál

Generali Gyerek Sziget 2022

Generali Gyerek Sziget
2022. június 04. (szombat) 10:00 - 2022. június 19. (vasárnap) 18:00
Ingyenes

Helyszín:

Generali Gyerek Sziget
1033 Budapest, Hajógyári sziget

A Sziget Kulturális Szervezőiroda újra elhozza idén júniusban három hétvégén keresztül a Generali Gyerek Szigetet, Magyarország legnagyobb családi fesztiválját - 2022. június 4-5-6., 11-12. és 18-19. a Hajógyári-szigeten!


A Gyerek Sziget hazánk egyik legnagyobb, ingyenes családi rendezvénye számtalan koncerttel, bábszínházzal, tánccal, vetélkedővel, sportprogrammal, élményparkkal, ugrálóvárral, kézműves foglalkozásokkal és még rengeteg gyerekprogrammal. Az ingyenes rendezvényt a Sziget Zrt. 2002-ben hívta életre, azzal a céllal, hogy tartalmas és szórakoztató programokat nyújtson a családoknak az iskolai szünetben.
A tucatnyi programhelyszínen apróbbak és nagyobbak is megtalálják a magukhoz illő elfoglaltságokat a kézműves foglalkozásoktól, a színházi- és bábelőadásokon keresztül a táncházakig és a különféle koncertekig. Az eseménysorozatot Halász Judit indítja, és a színpadon fellépnek majd a Belvárosi Betyárok, a Veronaki, a Kiskalász, a Kaláka, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, a Kolompos, a Rutkai Bori Banda és az Apacuka is. Természetesen lesz állatsimogató, Vándor Vurstli Lovag Vár, Kerek Perec Gasztronómiai Játszótér, Gyerek Paradicsom, Kutyaház, társasjáték helyszín, Négy Évszak Óriás Ugrálóvár és megannyi izgalmas játék és móka.