Fesztivál

Hétrétország 2020

Őriszentpéter
2020. augusztus 15. (szombat) 15:00 - 2020. augusztus 23. (vasárnap) 12:00
Ingyenes

Helyszín:

Őriszentpéter
9941 Őriszentpéter

Hétréroszág- a szerek és porták köztiválja! 


A fesztivál tíz napon át várja az érdeklődőket. Természetből a java, művészetből a magva, nyitott porták, nyíltszívű emberek, értelmes szórakozás! Színes programok, kiállítások, játszóház és sok egyéb érdekesség várja az érdeklődőket. A nyitottságról, vendégszeretetről szóló fesztivál kapuja mindenki előtt nyitva áll.
Ahogy az elmúlt években hagyománnyá vált, Hétrétország Nyitott Portái várják a látogatókat a köztivál idején, mintegy 20 település 50 helyszínén. Akik a megadott vizit-órákban felkeresik őket, kézműves műhelyekbe, művészek műtermeibe nyernek bebocsátást, megismerkednek az állattartók, gazdálkodók napi munkájával, őrségi ételkülönlegességeket kóstolhatnak, testközelből fedezhetik fel maguknak az Őrség jellegzetes világát – ezt a közvetlenséget kínálja Hétrétország: ezért köztivál.


Biztosan lesznek változások az eddig megszokott Hétrét életérzéshez képest. Erre készülni kell. Sőt még a legrosszabb forgatókönyv is bekövetkezhet, ha a járványhelyzet úgy alakul...


De a szervezőkön nem múlik, mi most is azon dolgoznak, hogy ezután a hosszú és megpróbáltatásokkal teli hetek, hónapok után igazi többrétű (talán pont hét) kikapcsolódásban legyen részetek. Most még türelmeteket kérik, hiszen újra kell huzalozniuk jó néhány tervüket, de igyekszenek jelen lenni.